+359 2 850 53 64

Безплатен онлайн курс 7 начина за продажба чрез уебинар

Електронно обучение 7 начина за продажба чрез уебинар

В този безплатен онлайн курс, събрахме полезна и практически насочена информация за възможностите, които предоставят уебинарите и как бихте могли да ги използвате, за да увеличите продажбите си.

Цели на курса

Във връзка с множеството приложения на уебинарите, синтезирахме няколко съвета, които биха били полезни за всеки, който желае да увеличи своите продажби.

Отделили сме внимание и на това какво трябва да направите, за да изпълните дадените съвети, както и кои са плюсовете и минусите на всеки подход. 

В курса ще научите полезни съвети за това кога да установите контакт и участниците, какви са плюсовете и минусите на различните видове уебинари, защо да използвате уебинарите за групи от хора, и защо - за индивидуална консултация, и много други съвети.

Какво е автоматичен уебинар и кога можете да го използвате? Знаехте ли, че едно от най-големите предимства на уебинарите е, че те могат да бъдат записвани? Направеният запис, би могъл да се предоставя многократно на хора, които не са успели да присъстват. В този безплатен курс, ще научите защо и как да провеждате различните видове уебинари в седемте начина за продажба чрез уебинар.

Какво ще научите в курса?

В този курс, ще разгледаме следните теми:

1. Какво е уебинар?
2. Кои са основните функционалности за системите за провеждане на уебинари?
3. За кого са подходящи?
4. Как да увеличите продажбите си, като организирате уебинар?

Достъп до курса

Курсът е напълно безплатен и за него можете да се запишете по всяко време.