+359 2 850 53 64

Онлайн курс Microsoft PowerPoint за начинаещи

Електронно обучение Microsoft PowerPoint за начинаещи

PowerPoint е програма за изработка на електронни презентации, която Ви позволява да създавате текст, геометрични форми, видео, аудио, анимации, и много други – в слайдове. Воденето на презентации е лесно и бързо с Microsoft PowerPoint.

Цели на обучението

Преди да започнете да създавате презентации, ще Ви е необходима стабилна основа. В този курс, имате на разположение текст, изображения и озвучени видео уроци – туториали. Курсът цели Вашата самоподготовка, в удобно за Вас време – изцяло онлайн. При записване за курса, ще получите персонален акаунт. Достъп до курса ще получите чрез него.

За успешното преминаване на курса, ще трябва да минете през всички уроци.

Изтеглете файловете за сваляне и опитайте сами. Ще видите колко е лесно да следвате уроците по предоставените материали.

Курсът е подходящ за начинаещи потребители, които имат малко или никакви познания за работа с програмата за създаване на презентации.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ОБУЧЕНИЕТО ТУК

 

Съдържание на обучението Microsoft PowerPoint за начинаещи

Модули: 4 броя

Видеа – озвучени туториали, които показват описаното в текста на обучението: 35 броя

Файлове за сваляне - БЕЗПЛАТНИ файлове за упражение:

  1. Текстови файлове: Клавишни комбинации в PowerPoint; упражнения за: слайдове, SmartArt, Charts, видео от линк, таблици, работа с текст, Presenter View;
  2. Файлове темплейти на презентации: TemplateNITSpringMotivation.pptx; TemplateNITSpringMotivation - Uprajnenie.pptx; TemplateNITOffice.pptx; TemplateSales.pptx; TemplateBestCoachNIT.pptx; Uprajnenie za suzdavane na prezentaciq.pptx; Uprajnenie za dizain na prezentaciq.pptx; Uprajnenie za prezentirane na prezentaciq.pptx; Articulate 360.pptx
  3. Изображения: снимки, графика и икона
  4. Видео: видео файл за сваляне

Модул 1: Въведение

Начало на курса за начинаещи. Интерфейса на PowerPoint. Отваряне на програмата, менюта, долната лента на програмата.

Модул 2: Създаване на презентация в PowerPoint

Първи стъпки в PowerPoint. Прилагане на теми и Layout. Слайдове. Таб Design. Упражнения с избражения, форми, графики, текстове, и мн.др, Задача 1.

Модул 3. Дизайн в PowerPoint

Мастер слайдове, дизайн на изображения, основни правила за дизайн на презентация, Задача 2.

Модул 4. Презентиране в PowerPoint

„Presenter View“. Бързи клавиши по време на презентация. Експорт на презентация като видео. Скриване на слайд при презентиране – секции в PowerPoint. Задача 3.

Кратък видео откъс от електронното обучение Microsoft PowerPoint за начинаещи: