+359 2 850 53 64

Курс за създаване на електронни обучения

Удобство, мобилност и ефективност - е-обученията са незаменими!

Курсът "Създаване на електронни обучения" ще Ви преведе през всички етапи на създаването на онлайн курс - от нулата до завършен продукт.

Дигитализирането на света оказва все по-голямо отражение върху начина на живот. Ежедневието на хората е здраво обвързано с всевъзможни мобилни устройства, в резултат на което голяма част от времето си те прекарват в дигиталното пространство. Съвсем естествено, това засяга и метода на образование, който се изменя непрекъснато, в търсене на все по-голяма ефективност. В днешно време информацията е на една ръка разстояние. Въпросът е каква част от нея е полезна и приложима в действителност.

Със сигурност Ви е познато усещането, когато се опитвате да научите нови неща, но чувствате главата си препълнена. Претоварени сте, разсеяни и уморени. Ето защо сте наясно, че служителите Ви изпитват същия проблем. Възможно ли е да ги накарате да се концентрират и да запомнят максимално голямата по обем теория, без да се отегчат на втората минута? Струва Ви се непосилна задача, но има как да се справите с този проблем. Решението  - да създадете електронно обучение.

С навлизането си в образователната индустрия, електронните обучения поставят началото на нова ера. Гъвкавост, мобилност, ниска цена, мониторинг на резултатите и не на последно място – интерактивен дизайн и вълнуваща визия – тези предимства ги превръщат в мощен инструмент, който е широко приложим не само учебни заведения, но и за обучението на служители във всяка една компания.

Създаването на електронни обучения не е лесна задача, но определено си заслужава! Ако имате желание да се развихрите и да предоставите страхотен онлайн курс за своите служители, това е Вашият шанс! НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД Ви предлага подробно смесено обучение, което включва присъствена и дистанционна част. Чрез него ще преминете през всички етапи на изграждане – от нулата до вече завършен продукт.

Какво ще научите в дистанционната част от курса „Създаване на електронни обучения“?

Пригответе се да се запознаете с четири основни теми, всяка от които е разделена на отделни части, така че да бъде максимално опростена и разбираема за Вас:

1. Дизайн и изработка на електронното обучение

Систематизираната информация обобщава добре познати подходи за обучение и дизайн и е предназначена да помогне на разработчиците на електронни обучения, а също и на начинаещите в тази област. Ще разгледате подробно основните стадии – Анализ, Дизайн, Разработване, Изпълнение и Оценка.

2. Ръководство за създаване на електронно обучение

Ще получите отговори на това какво представлява електронното обучение, какви са основните принципи и етапи при неговото изграждане, ще научите добри практики за дизайн и създаване на съдържание на курса. Също така ще се запознате с основните основните принципи при обучението на възрастни.

3. Указания за е-фасилитатори

Ще навлезете по-дълбоко в света на електронните обучения. Ще Ви представим подробен анализ за най-често срещаните дефиниции, ще имате достъп до разнообразни източници, аудио и видео презентации. Разберете какво трябва да бъде включено при преподаването от Е-Тюторите, какви са взаимодействията в онлайн курса.

4. Най-важното, което дизайнерите трябва да знаят за хората

Един курс е успешен, когато бъде възприет, когато успее да достигне до съзнанието на потребителите и успее да задържи тяхното внимание. В тази тема ще разгледаме човешката психика. Опознайте обучаемите, преди да пристъпите към провеждането на занятията -  как виждат те, как четат, запаметяват ли  бързо, как мислят? Какво ги мотивира и какви грешки правят?

Курсът „Създаване на електронни обучения“ ще отвори много възможности пред Вас и Вашите служители. Поемете контрола в свои ръце и представете учебния материал точно както желаете.

В присъствената част на курса ще се проведат лекции на живо с възможност за дискутиране на материала, разискване на обсъжданите теми в обучението, както и време да зададете своите въпроси. Програмата предвижда следното разпределение:

Теория - лекции и дискусии: 10.00 - 12.00 ч.

Почивка: 12.00 - 13.00 ч.

Практика - Ще имате възможност да създадете примерен материал и интеракции за слайдове на електронно обучение: 13.00 - 16.00 ч.

Не се колебайте! Запишете се още сега, като се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com.

Свързани статии

 • КЪМ СТАТИЯТА
  Въвеждащо видео "Всеки има 24 часа на ден"
  Всеки от нас разполага с 24 часа на ден. Колко от времето е оползотворено и колко е пропиляно?
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Безплатни готови презентации на PowerPoint
  Искате добре структурирана, въздействаща и запомняща се презентация? Имаме готов темплейт PowerPoint, който можете да получите…
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Електронни обучения по поръчка
  Най-доброто електронно обучение е това, което е съобразено с индивидуалните нужди, интереси и възможности на обучаващия се.
 • КЪМ СТАТИЯТА
  4 разбити мита за игровизацията
  Игровизацията (Gamification) представлява мощен образователен инструмент, който през последните години привлече вниманието…