+359 2 850 53 64

Как да създадем електронни обучения? Как онлайн курсът да е ефективен?

Как се прави онлайн обучение? Кои програми да ползвате?

Курсът "Създаване на електронни обучения" ще Ви преведе през всички етапи на създаването на онлайн курс.

ТЕМА НА ОБУЧЕНИЕТО: Създаване на електронни обучения: Етапи на изработка и практически съвети

Форма за провеждане: на живо през онлайн платформа с преподаватели и споделяне на екран.

Допълнително като бонус ще получите достъп до курса: "Най-важното, което дизайнерите трябва да знаят за хората."

Записване на office@nitbg.com Цена: 207 лева без ДДС.

Стартиране на 23 февруари 2021 г.

Програма:

10:00-11:30ч. Модул 1: Основни елементи при създаването на електронно съдържание. Почивка: 11:30 - 12:30 ч.

12:30-14:00ч. Модул 2: Съдържателни и технически аспекти на реализацията на електронно обучение. Почивка: 14:00 – 14:30 ч.

14:30-15:30ч. Модул 3: Използвани програми: С какво да изработим електронни обучения? Articulate Storyline, Course Builder, Adobe Captivate,  Adobe Photoshop.

В първата част, по време на лекциите на живо всеки ще получи възможност да задава въпроси. Ще можете да се запознаете с готови обучения и програми за създаване на електронни курсове. В трети модул експерти в създаване на електронни курсове ще разкажат за предимствата и недостъците на програмите за създаване на електронни курсове за обучение. Ще демонстрират използването на Articulate Storyline, Course Builder, Adobe Captivate, Adobe Photoshop.

След обучението ще получите "Въпросник за анализ на потребностите", който да използвате във Вашата дейност при разработване на Вашите обучения, "Ръководство за създаване на електронно обучение", както и достъп до курса: "Най-важното, което дизайнерите трябва да знаят за хората".

С навлизането си в образователната индустрия, електронните обучения поставят началото на нова ера. Гъвкавост, мобилност, ниска цена, мониторинг на резултатите и не на последно място – интерактивен дизайн и вълнуваща визия – тези предимства ги превръщат в мощен инструмент, който е широко приложим не само учебни заведения, но и за обучението на служители във всяка една компания.

Създаването на електронни обучения не е лесна задача, но определено си заслужава! Ако имате желание да се развихрите и да предоставите страхотен онлайн курс за своите служители, НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД Ви предлага смесено обучение, което включва присъствена и дистанционна част. Чрез него ще преминете през всички етапи на изграждане на един онлайн курс – от нулата до вече завършен продукт.

Какво ще получите в дистанционната част от курса „Създаване на електронни обучения“?

Ше получите достъп до следните ресурси:

1. Ръководство за създаване на електронно обучение

Ще получите отговори на това какво представлява електронното обучение, какви са основните принципи и етапи при неговото изграждане, ще научите добри практики за дизайн и създаване на съдържание на курса. Също така ще се запознате с основните принципи при обучението на възрастни.

2. Въпросник за анализ на потребностите

Ще Ви предоставим въпросник, с помощта на който ще успеете да определите какви са очакванията, съдържанието и необходимата функционалност на обучението.

3. Най-важното, което дизайнерите трябва да знаят за хората - електронен курс за човешкото възприятие: как виждат хората, как четат, запаметяват ли  бързо, как мислят? Какво ги мотивира и какви грешки правят? Как да се съобразим с това при създаване на електронно обучение.

Пълна програма за обученито можете да изтеглите от ТУК!
Не се колебайте! Запишете се, като се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com.

За включване в обучението на повече от един служител ще получите отстъпка от 5% от таксата.

Свързани статии