+359 2 850 53 64

Студентски HACKATOM 2021

Онлайн състезание между три основни университета в България

Бяха поканени студенти от Софийски университет, Технически университет - София и УНСС, както и ученици от 11 клас в ПГЯЕ

Нашият екип беше част от организацията на смислено и вдъхновяващо събитие с екипа на ICONA COMMUNICATION две поредни години.

Бяха поканени студенти от три основни университета в България - Софийски университет, Технически университет - София и УНСС, както и ученици от 11 клас в ПГЯЕ. Студентите взеха участие в една трудна надпревара, която протече в два дни:

Ден 1: Лекторите представиха своите презентации;
Ден 2: Студентите демонстрираха своите знания и умения от наученото.

С голямо удоволствие се включиха двама лектори от Санкт-Петербургски политехнически университет, един лектор от Новосибирски държавен технически университет НЭТИ и двама лектори от Инженерна школа по ядрени науки към Томския политехнически университет.

Бяха нужни генерални репетиции с всички лектори и студенти, за да няма чувство на несигурност и притеснение в събитието. След края на първия ден от събитието, НИТ, предостави запис до студентите, за да могат да си припомнят заданието и лекциите. Поздравяваме всички отбори затова, което успяха да подготвят само за едно денонощие! Бяха много добре подготвени от техните ръководители и чрез аудио/видео връзка презентираха своите постижения. Разбира се, след всяка презентация последваха въпроси от журито и се получи много приятна дискусия между мотивирани студенти и опитни лектори.

Крайният резултат е интересно и вдъхновяващо онлайн събитие под формата на онлайн състезание. Записите и списък на включената аудитория бяха предоставени на организаторите. Използваме момента да благодарим за професионалното отношение на Нина Мирчева, Пламен Петков, Калин Филипов Ръководител Катедра "ТОПЛОЕНЕРГЕТИКА И ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА" в Технически университет, Александр Владимирович Нахабов, Дмитрий Самохин с подкрепата на Homo Science Project и Росатом. Щастливи сме, че бяхме част от това вдъхновяващо събитие!

Поздравяваме победителя в състезанието: Отбор ТУ – София 1 

Проведете Вашето събитие чрез нашата платформа за организиране и провеждане на онлайн и хибридни събития, уебинари, онлайн семинари и конференции!

Свържете се с насПовече...

Свързани статии