+359 2 850 53 64

Съюз на енолозите в България

Преглед на изминалата лозаро-винарска година

Всяка една от презентациите бе интересна, полезна и научи поканената аудитория на нещо ново

Кой би отказал една чаша вино?

Освен, че е удоволствие пиенето на вино, то крие и много ползи за нашето здраве. Да, наистина!

С голямо удоволствие и любопитство, нашият екип е част от организацията на онлайн събитие три поредни години със „Съюз на енолозите в България“. Всеки лектор e лозар или винар от различен регион и представя доклад за изминалата реколта. Те обобщават изминалата лозаро-винарска година от гледна точка на климатични условия, качество на гроздето, получени вина, проблеми, които са възникнали и оформящи се тенденции. Също така има и гост-лектори от чужбина, които разказаха за изминалата реколта в техните държави и региони.

Тази година лекторите представиха доклад с реколтата на Велико Търново, Варна, ИЛВ-Плевен, Западна Европа, Розова долина, Сливен, Харманли/Южен Сакар, Долината на Струма, Южен лозаро-винарски район. Благодарим за професионализма и споделения опит на лекторите!

Основен акцент в събитието е споделянето на наученото от предходната реколта и подходи за подобряване на следващата. Събитието протича в два поредни дни с различни презентации на над 20 лектора. Екипът ни споделяше на екран всяка презентация с цел улеснение на лектора, за да може да се съсредоточи само върху представянето. Знаем, че загубата на време не е приятна за никой, затова посъветвахме организаторите нашите специалисти да поемат тази част от събитието. Така всеки лектор успяваше да върви с предварително подготвената програма без да губи време за търсене на бутона „Сподели своя екран“. Всяка една от презентациите бе интересна, полезна и научи поканената аудитория на нещо ново. Освен лекции, беше отделено време и за дискусия между зрители и лектори. Поканените зрители имаха възможност да изкажат своето мнение или да зададат своя въпрос писмено в публичен чат или на живо със звук. Точно тази част предизвиква голям интерес към това събитие, защото всеки може да зададе въпрос и да получи ценен отговор.

Запис от събитието е предоставен на организаторите „Съюз на енолозите в България“. Използваме момента да благодарим за професионализма и доверието, което ни давате, енолози!

Проведете Вашето събитие чрез нашата платформа за организиране и провеждане на онлайн и хибридни събития, уебинари, онлайн семинари и конференции!