+359 2 850 53 64

Център за обучения Crystal Consultant

Център за обучения Crystal Consultant

Инсталация, конфигурация, тестване, поддръжка и обучение за работа със система за онлайн обучение ILIAS - версия 5.1 от НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД.

Фирма "Crystal Consultant" Ltd. е създадена през 2006г. Развива дейност в 3 основни сфери – управление и консултиране на хотели, подбор на кадри и обучения. Услугите на компанията включват продажби и маркетинг, операции, финансово управление и отчетност.

Клиенти на фирмата са Уинтърингам Фийлдс (Обединеното Кралство), Девъншър Армс (Обединеното Кралство), Рампсбек (Обединеното Кралство), Лайпциг (България), Планет Бар де Лукс (България) и др. 

"Crystal Consultant" Ltd.предлага уникални за България програми по обучения на кадри в сферата на ресторантьорството и хотелиерството, които включват най-добрите практики в обслужването на клиенти. Техните обучителни програми са разработени от успяващи професионалисти, които имат международен и многогодишен опит с ресторанти и хотели от високо ниво.

Обучителните програми на "Crystal Consultant" Ltd. предлагат едновременно теория и практика в техния център.

„Хотелиерството и ресторантьорството са сцена, на която ще Ви научим да играете прекрасен спектакъл.“

Сред обученията, които се предоставят, са за: сомелиерство, готвачи, сервитьори, мениджър ресторант, рецепционист и мениджър хотел, руски и английски език за сервитьори.

"Crystal Consultant" Ltd. имат богат опит в сферата на консултантските услуги и практичния мениджмънт. Основната цен на компанията е да подпомогне в изграждането на бизнеса на своите клиенти, без значение дали са голяма верига или отделен хотел/ресторант/клуб. Компанията предлага подкрепа, съвети и експертно мнение.

Мениджмънт услугите на "Crystal Consultant" Ltd. включват: мениджмънт, продажби и маркетинг, операции, финансов мениджмънт, отчитане.

"Crystal Consultant" Ltd. са добре запознати с туристическата индустрия, с нейния силно конкурентен характер и затова прилагат иновативни и практически решения. Насърчавайки индивидуалността и независимостта на клиентите си, компанията се стреми да осигури гъвкави ресурси и умения, които ще им дадат предимство. Собствениците могат да се насладят на растежа в капитала и предимствата на активите на собствеността, като не се налага да се обвързват с ежедневните операции. Компанията анализира всеки аспект на бизнеса, позиционирането му и това как функционират продажбите и маркетинговите практики.

Обективното отчитане е ключов фактор за успешния подход в управлението на хотела. Дейностите на отчинането включват: месечни сметки за плавление, месечен отчет за продажбите, докладите за ведомствено управление, месечна и тримесечна среща с акционерите.

Crystal Consultant предоставя на своите потребители уникален продукт, свързан с имейл маркетинга. Сред услугите са: проектиране, изследване и изпълнение на кампанията, списък за изграждане и поддържка, профилиране на клиентите и менидмънт резултати. Чрез Search Engine Optimisation, компанията се грижи за оптимизацията на уеб страниците и привличането към възможно най-голям трафик.

"НИТ - Нови Интернет Технологии" ЕООД предоставя система за дистанционни обучения на Crystal Consultant, чрез която достъпът до учебното съдържание е много по-лесен.