+359 2 850 53 64

Пощенска Банка АД - LMS

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предостави на Пощенска Банка АД, платформа за дистанционно онлайн обучение - LMS. На нея са разположени закупените от банката обучения по меки умения - Бизнес комуникации, Мотивация на персонала, Лидерски умения и др.

Пощенска Банка АД вече 28 години е динамично развиващ се лидер на банковия пазар в България. Тя разполага с една от най-добре развитите клонови мрежи из цялата страна. Водещ фактор в иновациите и формирането на тенденциите в банковия сектор, Пощенска Банка АД е многократно награждавана за своите нововъведения.

През 2019 г. тя получава отличието “Най-добра в банкирането на дребно в България“, награди в категориите “Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“, “Иновативна компания на годината”, приз за “Лидерски позиции в банковия сектор, развитие на технологиите и човешкия ресурс” и др.


Утвърдена в предлагането на кредитни и дебитни карти, жилищно и потребителско кредитиране, Postbank заема централно място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране, а нейни клиенти са както малки фирми, така и големи международни компании.

Придобивайки дейността на Алфа Банк България през 2016 г., и изкупуването на акциите на Банка Пиреос България през 2019 г., Пощенска Банка АД изкачва поредното стъпало в затвърждаването на позицията си, което довежда и до разширяването на нейната клиентска база и международната ѝ дейност.

Придържайки се към своите ценности - отговорност, доверие, качество, екипност, банката си е поставила за цел да бъде пълноценен участник в жизнените процеси, през които преминава българското общество, да подпомага проекти в някои от основните сфери като образование, култура, спорт и грижа за околната среда.

Пощенска Банка АД е активен член на Юробанк Груп и работи в подкрепа на инициативи на КРИБ, AmCham, НВСВ, Асоциация на банките в България, "Борика" АД, сдружение "Ендевър България", Българския форум на бизнес лидерите, сдружение "Български дарителски форум", фондация "Атанас Буров", Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Българската асоциация на рекламодателите и Българска Финтек Асоциация.

Инициативите за устойчиво развитие заемат основна част от дейността на Пощенска Банка АД. За да удовлетвори желанията и нуждите на своите клиенти, тя предлага иновативни решения - мобилно приложение за кредитни карти My Card, първия по рода си у нас “Спестовен жилищен кредит”, който дава свобода на клиентите сами да намалят месечната си вноска или срока на изплащане на кредита си, “Различен потребителски кредит”, който налага напълно нови стандарти в потребителското кредитиране в България, удобно приложение за мобилно банкиране m-Postbank, безплатна онлайн видеоконсултация чрез Skype от експертите на банката, както и Мобилни банкови експерти, които са на разположение на клиентите. Една от последните новости е кредитна програма “Повече днес”, с която потребителите увеличават разполагаемия си доход с до 50% и могат сами да премахнат месечната си такса.

Кампанията за финансова грамотност „Финанси по ноти“ и партньорството с УНИЦЕФ България „Най-добър старт за всяко дете“ са едни от основните проекти на Пощенска Банка АД. Освен тях, са и благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run, вътрешната програма „Зелен старт с Пощенска банка“ и участието в международната инициатива PARKing Day.

Ние от НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД работим съвместно с Пощенска Банка АД, предоставяйки ѝ платформа за дистанционни обучения, хостинг, техническа поддръжка и обучения по меки умения. Младите кадри на пазара на труда имат нужда да бъдат добре обучени, за да реагират адекватно във всяка ситуация. Развитието и обогатяването на уменията и дигиталната култура на служителите повишават качеството на работа и така се постига по-ефективно представяне и утвърждаване на компанията на пазара.

Свързани статии