+359 2 850 53 64

Магазини за спортни стоки и онлайн спортен магазин

Инсталация, конфигурация, обучение и хостинг на платформа за дистанционно обучение ILIAS за SPORT DEPOT от НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД.

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД, предоставя за нуждите на магазини SPORT DEPOT платформа за дистанционно обучение , хостинг на системата, техническа поддръжка и др.

SPORT DEPOT e най-голямата верига спортни магазини в България. Разполага с магазини в градовете София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Русе, Сливен, Ловеч, Габрово, Плевен, Дупница и Велико Търново.

Официален партньор на SPORT 2000 International, компанията  предлага спортни стоки, облекло и обувки на над 100 световно известни спортни марки – Adidas, Nike, Reebok, Puma, Salomon, Speedo, Lotto champion и др.

Сред стоките, които предлага веригата можете да намерите голямо разнообразие от дрехи, обувки, екипировка за различни спортове – футбол, волейбол, ски, сноуборд и др.

В България, това е една от най-обичаните спортни вериги, която разполага с 21 търговски обекта. 

Марките, с които работи и голямото предлагане и избор, които можете да намерите в магазините на компанията, я правят предпочитана от клиентите от всички възрастови групи.

Веригата магазини разполага с онлайн магазин, в който спортните стоки - маратонки, кецове, тениски, суичери, спортни принадлежности и др. са подредени по впечатляващ начин. Пазаруването става лесно, а в онлайн магазина често се предлагат подходящи промоции в зависимост от сезона.

Предлагането на спортната стока става по различни признаци: за жени, за мъже и за деца. Можете да разглеждате артикулите по марки и по спортове. Винаги има предоставена актуална брошура и всички задължителни атрибути като: начин на доставка, срок на гаранция и др.

Развитието на обученията за служителитe и използването на системата за обучение  цели повишаване на знанията и капацитета на всички работещи във веригата магазини. Подобряването на дигиталната култура и политиката на компанията за развитие на персонала допринася за по-доброто представяне на пазара и достигане на по-добри бизнес резултати.  

http://www.sportdepot.bg.

Свържете се с насПовече...