+359 2 850 53 64

Система за управление на аудио визуална база

Модерно и лесно за употреба решение за управление на видео филми и субтитри

НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД използва дългогодишния си опит в сферата на софтуерните технологии и разработи иновативен продукт, подходящ за управление на видео филми и субтитри

Системата за управление на аудио визуалната база е модерна и съвместима с всички съвременни операционни системи, уеб браузъри и мобилни устройства, работещи с iOS и последните версии на Android. 

Потребителска част (потребителски интерфейс)

За разработването на потребителският интерфейс е използван адаптивен темплейт (responsive template), оптимизиран за работа с екрани (touch screen), реагиращи на допир, както и за такива с различна големина. 

Системата е гъвкава и позволява конфигуриране според нуждите на клиента. Към потребителския интерфейс лесно могат да бъдат добавяни допълнителни полета (панели), филми, информация и езици, осигурявайки максимална работна и презентационна ефективност. 

Филмите могат да бъдат организирани в различни раздели, като всеки раздел и всеки филм от даден раздел могат да бъдат представени с образ и текст на различни езици. Освен субтитриране, системата позволява и показване на филми с дублаж на чужд език. 

Административна част

Административната част на системата за управление на аудио визуална база предлага гъвкава схема за управление на съдържанието. 

Налични са опции за задаване на права за достъп до определени раздели на предефинирани потребители.

Потребителите с администраторски права могат да добавят и редактират неограничен брой раздели и филми, да избират цвят на фона на всеки отделен раздел, както и да интегрират различни езици.

Разработената от НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД система за управление на видео филми и субтитри отговаря на всички нужни изисквания за лесна употреба и качествено изпълнение. 

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свързани статии

 • КЪМ СТАТИЯТА
  Маршрутизатор
  НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД предлага маршрутизатор за транспортни и таксиметрови фирми, който позволява предварително…
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Онлайн система за обяви
  НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД предлага онлайн система за публикуване на обяви
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Статистическа система за общини
  Като органи на местното самоуправление, българските общини и областни управи, са отговорни за успеха на местните политики
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Електронна поща
  НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД предлага на своите клиенти възможност за наемане на електронна поща (имейл поща).

  Свържете се с насПовече...