+359 2 850 53 64
Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин с Магенто или (Magento 1 & 2)

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД

Изработка на сайтове, онлайн магазини, SEO оптимизация, Facebook реклама, реклама в Google, копирайтинг услуги. Инсталация, конфигурация, тестване и поддръжка на системи за дистанционно обучение. Изработка на електронни обучения.

Кои са нашите клиенти? Повече...

Модерни и ефективни решения за дистанционно обучение

Това са ILIAS, Moodle и Chamilo. Те представляват ефективно решение за създаване на електронни обучения, управление и провеждане на онлайн обучения и дистанционни обучения, които успешно могат да бъдат приложени в дейността на Вашата бизнес организация, фирма или учебно заведение. Необходим  и много важен инструмент за ЦПО и школите са дистанционните платформи за онлайн обучение, като все по-често те се използват за самостоятелни и смесени форми на обучение по професии и езици.

Фирмата предоставя следните услуги: 

Консултации за избор на система за дистанционни обучения, инсталиране и конфигуриране на LMS /софтуерна платформа за дистанционно обучение/ - инсталацията и конфигурацията на системата за дистаницонни обучения ще бъде съобразена изцяло с критериите на клиента и функционалностите, които биха били най-полезни за постигане на поставените цели.

Изработване на обучително съдържание (електронни обучения) и онлайн уроци - за да бъде една система за дистанционни обучения полезна, тя трябва да съдържа в себе си качествено изработени електронни обучения, електронни курсове, уроци и обучително съдържание. Ние ще ви помогнем да постигнете това като разработим електронните ви обучения според последните тенденции и най-добрите практики, които сме натрупали с годините опит в онлайн обучението. Предлагаме услуги за изработване на електронни курсове с iSpring, Articulate Storyline и др.

Консултиране за структуриране на онлайн обучения и избор на обучителни методи - дори да решите сами да изготвите електронните си обучения, Вие можете да се възползвате от нашите консултации. Ние ще ви посъветваме за най-добрите практики, основни правила за изработване…

Повече...