+359 2 850 53 64

Безплатни готови теми за презентации на PowerPoint

Добре структурирани, въздействащи теми за презентации на PPT

Теми за презентации за Power Point

Търсите си тема за презентация? Е, намерихте си!

Избора на темата за презентация е важен момент за крайния успех на Вашето начинание.  Презентациите представляват средство за комуникация, което може да бъде адаптирано спрямо много и различни ситуации, като публични лекции, срещи и др. Целта на една успешна презентация е да убеди слушателите в правотата на изложеното послание. Важно е темата на презентацията да допринася за цялостното въздействие на целта, е неоходима стабилна предварителна подготовка. А ние Ви даваме готов, бърз СТАРТ!

С нашите готови презентации на PowerPoint (безплатни шаблони), изработени от екипа на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД, можете да създадете запомнящо се и успешно представяне. Имате свободата да редактирате както пожелаете, а защо и да не придобиете идея за създаване на нова? 

Как се прави презентация

Ако познавате MS Power Point, който е една от най-разпостранените приложения за презентации, ще можете да си създадете слайдовете собственоръчно, да изберете фон за презентацията или да използвате примерни презентации и шаблони за презентации. Ако сте експерт, няма да Ви трябват никакви темплейти за презентации или безплатни шаблони.

Обаче, ако сте начинаещ и е необходимо да навезете, да се научите и да правите страхотни презентации ма PowerPoint потърсете нашите курсове за  овладяване на Microsoft PowerPoint:

Ако обаче искате да създадете изцяло ваш дизайн на презентацията  Курсът “Microsoft PowerPoint първо и второ ниво” е точно за вас. 

Безплатни шаблони за презентации:

Винаги хората търсят интересни теми за презентация или се опитват да създадат модерни и грабващи вниманието дизайни на презентациите. Затова ние сме подготвили за Вас следните безплатни, готови теми за презентации на PowerPoint:

Темплейт за презентация "Business Office" 

Темплейт "Business Office" е подходящ за презентация с кратък текст и повече визуални елементи. Към всеки слайд, можете да добавяте заглавие на слайд, заглавие на презентацията и данни за фирмата Ви. Дизайнът е поразителен, модерен и професионален. Този темплейт за PowerPoint е подходящ за направата на бизнес презентации.

Темплейт за презентация "Spring Motivation" 

Темплейт "Spring Motivation" е подходящ за презентации с много диаграми, таблици и инфографики. В темплейта ще откриете вече изработени обекти, в които лесно можете да коригирате стойностите. Използвани са цветове, които не натоварват окото и съдържанието на презентацията изпъква по ефектен начин. Темплейтът е подходящ за изработка на образователни презентации, с акцент на добавените обекти (диаграми, изображения) и на текстовото съдържание.

Темплейт за презентация "Best Coach"

Темплейт "Best Coach" - знаем, че се затруднявате в търсенето на подходящи герои за Вашата презентация. С нашия темплейт, ще получите готов дизайн и безплатен илюстриран герой, с който можете да акцентирате подаденото съдържание. Можете да използвате безплатни шаблони за презентация и да създавате артистични презентации на PowerPoint.

 

Знаем, че изпитвате сценична треска, искате да получите отговор на хиляди въпроси когато трябва да презентирате пред аудитория... И как да се справите най-добре? Можете да се запишете на нашето обучение "Изкуството на успешната презентация"

Възползвайте се от безплатните шаблони за презентации на PowerPoint напълно безплатно!

За да изтеглите безплатния ресурс, моля попълнете формата. Ще получите поща с връзка за изтегляне.

]

Свързани статии