+359 2 850 53 64

Безплатни готови презентации на PowerPoint

Добре структурирани, въздействащи презентации на PPT

Искате добре структурирана, въздействаща и запомняща се презентация? Имаме готов темплейт PowerPoint, който можете да получите напълно безплатно.

Презентациите представляват средство за комуникация, което може да бъде адаптирано спрямо много и различни ситуации, като публични лекции, срещи и др. Целта на една успешна презентация е да убеди слушателите в правотата на изложеното послание. За целта, е неоходима стабилна предварителна подготовка. А ние Ви даваме готов, бърз СТАРТ!

С нашите готови презентации на PowerPoint, изработени от екипа на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД, можете да създадете запомнящо се и успешно представяне. Имате свободата да редактирате както пожелаете, а защо и да не придобиете идея за създаване на нова?

Искате да създадете изцяло ваш дизайн на презентацията си? Курсът “Microsoft PowerPoint първо и второ ниво” е точно за вас. 

Темплейт "Business Office" 

Темплейт "Business Office" е подходящ за презентация с кратък текст и повече визуални елементи. Към всеки слайд, можете да добавяте заглавие на слайд, заглавие на презентацията и данни за фирмата Ви. Дизайнът е поразителен, модерен и професионален. Този темплейт за PowerPoint е подходящ за направата на бизнес презентации.

Темплейт "Spring Motivation" 

Темплейт "Spring Motivation" е подходящ за презентации с много диаграми, таблици и инфографики. В темплейта ще откриете вече изработени обекти, в които лесно можете да коригирате стойностите. Използвани са цветове, които не натоварват окото и съдържанието на презентацията изпъква по ефектен начин. Темплейтът е подходящ за изработка на образователни презентации, с акцент на добавените обекти (диаграми, изображения) и на текстовото съдържание.

Темплейт "Best Coach"

Темплейт "Best Coach" - знаем, че се затруднявате в търсенето на подходящи герои за Вашата презентация. С нашия темплейт, ще получите готов дизайн и безплатен илюстриран герой, с който можете да акцентирате подаденото съдържание. Можете да използвате шаблона за създаване на артистични презентации на PowerPoint.

Ние от НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД, предлагаме курсове за разширяване и обогатяване на знанията и уменията за работа с Microsoft PowerPoint - за начинаещи и за напреднали- гарантираме Ви, че след преминаването им, ще можете сами да изработвате своите теми. 

Възползвайте се от готовите презентации на PowerPoint напълно безплатно!

За да изтеглите безплатния ресурс, моля попълнете формата. Ще получите поща с връзка за изтегляне.