+359 2 850 53 64

Най-добрите създатели на електронни обучения за 2019г.

ТОП 20 в сферата на електронните обучения от e-Learning Industry

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД са оценени от специалистите на e-Learning Industry, за създатели на електронни обучения за 2019г.

НИТ- Нови Интернет Технологии ЕООД влезе в класацията за доставчици на електронно обучение и микролърнинг на e-Learning Industry

С огромна радост Ви съобщаваме, че НИТ- Нови Интернет Технологии ЕООД влезе в класацията "Топ 20 за доставчици на електронно обучение и микролърнинг" на един от най-добрите сайтове, лидер в сферата на електронните обучения: e-Learning Industry.

Специалистите на e-Learning Industry, със своя богат опит от оценяване на стотици компании от този бранш, както и продължително търсене на нови разработки и тенденции, са се заели с амбициозна и трудна задача. За първи път е направено истински задълбочено проучване на създателите на електронно съдържание за микрообучения, базирано на авторитета, интерактивността и геймификацията.

За съставянето на своя списък, експертите от e-Learning Industry съпоставят множество от вече утвърдените компании в е-learning индустрията и ги оценяват въз основа на следните критерии: качество на електронното обучение, отзиви на клиенти, експертен опит в електронното обучение, иновации в сектора на електронното обучение, социална отговорност на компанията.

Изборът не е лесен. Много от кандидатите притежават огромен потенциал, тъй като всеки има свой подход към обучаемите, към поднасянето на информацията по начин, по който да бъде по-лесно и по-бързо възприета. Експертите, направили проучването, вярват, че са успели да отделят най-достойните компании, които да заемат своето заслужено място в списъка.

Проучването приключва, а от стотици компании, занимаващи се с електронни обучения, специалистите се спират на най-добрите 20.

Признанието, което получават победителите, не е случайно. Оценени са огромните им усилия да бъдат максимално полезни на своите клиенти, за непрекъснатото подобряване на опита им в електронното обучение, когато става въпрос за функционалността на микрообучението.

В своето обобщение, специалистите от e-Learning Industry споделят, че мотивацията на тези двадесет компании не е провокирана единствено от търговския успех, а от нещо много по-дълбоко. Имат професионален опит и висококачествени продукти, чиято цел е да улесняват обучаемите. Имат изградена стабилна и целенасочена структура, що се отнася до съдържанието, което предлагат.

В статията е отделено специално внимание на НИТ- Нови Интернет Технологии ЕООД, като са подчертани нашите услуги. В публикацията е описано, че НИТ- Нови Интернет Технологии ЕООД предлага иновативни услуги, свързани с електронното обучение, включително интегриране, конфигуриране, персонализиране, обучение, хостинг и поддръжка на LMS и изработка на електронни курсове, видеоклипове, анимация и други.

НИТ- Нови Интернет Технологии ЕООД предлага както готови онлайн курсове, така и услуги за проектиране и разработване на персонализирани електронни обучения, които ангажират, мотивират и предоставят реални резултати. Освен това, като опитни професионалисти, специалистите от НИТ- Нови Интернет Технологии ЕООД включват всички съвременни принципи и инструменти, за да създадат онлайн курс в рамките на бюджета и сроковете. Посочено е широко портфолио от завършени проекти, както за големи корпоративни клиенти, така и за малки/средни предприятия.

Свързани статии