+359 2 850 53 64

Наградени са най-добрите създатели на електронни обучения за 2019

ТОП 20 в сферата на електронните обучения – e-Learning Industry

НИТ - Нови Интернет Технологии са оценени от специалистите на e-Learning Industry въз основа на строги критерии.

С огромна радост Ви съобщаваме, че НИТ- Нови Интернет Технологии влезе в класацията Топ 20 за доставчици на електронно обучение и микролърнинг на един от най-добрите сайтове, лидер в сферата на електронните обучения – e-Learning Industry.

Специалистите на e-Learning Industry, със своя богат опит от оценяване на стотици компании от този бранш, както и продължително търсене на нови разработки и тенденции, са се заели с амбициозна и трудна задача. За първи път е направено истински задълбочено проучване на създателите на електронно съдържание за микрообучения, базирано на авторитета, интерактивността и геймификацията. За съставянето на своя списък експертите от e-Learning съпоставят множество от вече утвърдените компании в е-learning индустрията и ги оценяват въз основа на следните критерии: качество на електронното обучение, отзиви на клиенти, експертен опит в електронното обучение, иновации в сектора на електронното обучение, социална отговорност на компанията.

Изборът не е лесен. Много от кандидатите притежават огромен потенциал, тъй като всеки има свой подход към обучаемите, към поднасянето на информацията по начин, по който да бъде по-лесно и по-бързо възприета. Експертите, направили проучването, вярват, че са успели да отделят най-достойните компании, които да заемат своето заслужено място в списъка.

Проучването приключва, а от стотици компании, занимаващи се с електронни обучения, специалистите се спират на най-добрите 20.

Признанието, което получават победителите, не е случайно. Оценени са огромните им усилия да бъдат максимално полезни на своите клиенти, за непрекъснатото подобряване на опита им в електронното обучение, когато става въпрос за функционалността на микрообучението.

В своето обобщение специалистите от e-Learning Industry споделят, че мотивацията на тези двадесет компании не е провокирана единствено от търговския успех, а от нещо много по-дълбоко. Имат професионален опит и висококачествени продукти, чиято цел е да улесняват обучаемите. Имат изградена стабилна и целенасочена структура, що се отнася до съдържанието, което предлагат.

В статията е отделено специално внимание на НИТ- Нови Интернет Технологии, като са подчертани нашите услуги. В публикацията е описано че НИТ- Нови Интернет Технологии предлага иновативни услуги, свързани с електронното обучение, включително интегриране на LMS, конфигуриране, персонализиране, обучение, хостинг, поддръжка и развитие на курсове за електронно обучение, видеоклипове, анимация и други. НИТ- Нови Интернет Технологии предлага както готови курсове за електронно обучение, така и услуги за проектиране и разработване на персонализирано електронно обучение, които ангажират, мотивират и предоставят реални резултати. Освен това като опитни професионалисти, специалистите от НИТ- Нови Интернет Технологии включват всички съвременни принципи и инструменти, за да създадат курс за електронно обучение в рамките на бюджета и сроковете. Посочено е широко портфолио от завършени проекти за електронно обучение както за големи корпоративни клиенти, така и за малки / средни предприятия.