+359 2 850 53 64

Онлайн курс "Мениджмънт на клиентите"

Връзката клиент-търговец е в основата в развитието на всеки бизнес

Курсът "Мениджмънт на клиентите" има за цел да Ви запознае с всеки етап от работата Ви с клиентите - от тяхното спечелване до възвръщането им, в случай, че сте ги загубили.

Изграждането на стабилна връзка с клиента е от изключително важно значение за всеки, който желае не само да създаде собствен бизнес, но и да го доведе до успех. Независимо дали тепърва навлизате в тази област, или вече сте затвърдили позицията си на пазара, трябва да сте наясно за едно. Потребителите са в центъра на всичко. Те са тези, от които зависи бъдещето на Вашата фирма. Техните желания, променливо мнение и недоволство са нещо, с което се налага да се съобразявате. Цяло изкуство е да навлезете в съзнанието им, да разчетете поведението им и според това да предложите продуктите си по начин, по който да не могат да откажат.

Със сигурност никъде няма да намерите точна формула, която да е приложима за всички клиенти. Трудността идва оттам, че хората са различни и към всеки трябва се подходи по специфичен начин.

В случай, че имате собствен бизнес и силно желаете да изградите здрава връзка с потребителите си, но не знаете откъде да започнете, попаднали сте на правилното място! НИТ – Нови Интернет Технологии е насреща, за да Ви предостави идеалното решение.

Представяме Ви нашето обучение – Мениджмънт на клиентите. В него сме събрали всичко, което Ви е нужно, за да навлезете в дълбочина в тази така обширна и сложна тема. Курсът разполага с девет модула, изпълнени с инфографики, които ще Ви преведат стъпка по стъпка през всички етапи на общуването с клиентите. Материалът е представен по интересен и лесен за усвояване начин. Ще получите отговор на следните въпроси:

Как мислят и действат клиентите?
Как се печелят клиентите?
Как да вдъхновим клиентите?
Кога и защо са доволни клиентите?
Как да обвържем клиентите?
Как да си върнем клиентите?
Как да ориентираме продажбите към клиентите?
Как се управлява връзката с клиентите?

Обучението „Мениджмънт на клиентите“ ще Ви позволи да надникнете от гледната точка на потребителите. Ще получите ценни съвети, които ще Ви помогнат да намерите нови клиенти. Ще научите как да ги задържите, да ги вдъхновите, а в случай, че сте ги загубили – да ги спечелите обратно!

Качественото обслужване изисква много повече усилия, отколкото предполагате. Представете си го като психологическа игра, в която продавачът трябва да успее да превъзмогне себе си, да вложи изобретателност, чар, бърза мисъл, да изчака правилния момент и… -  да действа! Истинско предизвикателство е да опознаете някого за броени минути и да го спечелите за години напред. Точно това е целта на обучението – да разберете как мислят и действат клиентите и какъв е правилният подход за всеки един от тях!

Не се колебайте и се запишете още сега!

Кратък видео откъс от обучението "Мениджмънт на клиентите":

Свързани статии

 • КЪМ СТАТИЯТА Онлайн курс "Лидерски умения"
  Онлайн курс "Лидерски умения"
  Електронното обучение Лидерски умения ще Ви помогне да развиете своя екип, да развиете своята емоционална интелигентност,…
 • КЪМ СТАТИЯТА Онлайн курс "Успешни продажби по телефона"
  Онлайн курс "Успешни продажби по телефона"
  Електронното обучение „Успешни продажби по телефона“ ще Ви направи по-добър търговец, тъй като в него сме включили всички…
 • КЪМ СТАТИЯТА Онлайн курс "Иновации и иновационен мениджмънт"
  Онлайн курс "Иновации и иновационен мениджмънт"
  Иновациите са фактор, който определя успеха на всеки един бизнес, независимо от неговата сфера на дейност и обхват.
 • КЪМ СТАТИЯТА Онлайн курс "Въведение в бизнес комуникацията"
  Онлайн курс "Въведение в бизнес комуникацията"
  С помощта на нашето обучение „Въведение в бизнес комуникацията“ Вие ще научите много нови и полезни неща за комуникацията…