+359 2 850 53 64

Онлайн курс Основи на лидерството

Електронно обучение Основи на лидерството

Електронното обучение Основи на лидерството ще Ви помогне да изградите свой собствен лидерски стил, умения за планиране и организиране, ръководни умения, комуникационни умения.

Преди да станете успешен лидер, както предполагаме знаете, трябва да развиете редица качества. Обучението Основи на лидерството е точно за Вас, ако искате да започнете със стабилна основа на която да стъпите, за да станете невероятен лидер, когото хората следват.

В обучението ще научите много и полезна информация за това:

• Как да изградите Ваш собствен лидерски стил?

• Кои са качествата, които трябва да притежават успешните лидери?

• Какво е стратегическо мислене?

• Как да прилагате мотивационни техники в лидерството?

• Какво е активно слушане?

• Как да поддържате комуникация в трудни ситуации?

Защо курс по лидерство?

Когато чуят думите „бизнес“, „управление“, „лидерство“, „мениджмънт“, за съжаление по-голямата част от хората си представят свят, в който властват парите, а моралът е отдавна забравен. Уверяваме Ви, че това не е така, Дълготрайният успех е невъзможен, ако не се прилагат техники за обединение и управление на група хора с една обща цел. Страхотните лидери, за които говорим, се съобразяват с общоприетите етични норми за честност, справедливост и почтеност. 

Според Стивън Ковей, авторът на „Седемте навика на високо ефективните хора“, лидерството, базирано на общочовешките принципни е не просто нещо хубаво - то е задължително за успеха на лидера, неговия екип и организацията, в която работи.

Програма на електронното обучение Основи на лидерството

Модул 1. Какво представлява лидерството и как да изградите Ваш собствен лидерски стил?

Модул 2. Качества на успешните лидери. Умения за планиране и организиране

Модул 3. Качества на успешните лидери. Ръководни умения

Модул 4. Качества на успешните лидери. Комуникационни умения за лидери

Обучението включва:

Теоретична част: 4 модула. Теорията се състои от интерактивни графики, таблици, текстови файлове които ще трябва да изтеглите, Казуси, Примери, Задачи.

Преминавайки лекционния материал, ще имате възможност да решите междинни тестове и тестове за самооценка. Тези тестове няма да влияят на финалната оценка от курса. Те са предназначени да затвърдите знанията си и да определите колко добри са лидерските Ви умения, преди да започнете курса.

Финалният тест определя успешното преминаване на курса. Необходими са Ви определен брой точки за да преминете теста. Можете да преминете междинните тестове, тестовете за самооценка и финалния тест неограничен брой пъти.

Обучението съдържа общо 129 слайда, в коио се включват и подслайдове, през които ще трябва да преминете.

Кратък видео откъс от обучението Основи на лидерството:

Свързани статии