+359 2 850 53 64

Онлайн курс Управление на промяната в личен план

Електронно обучение Управление на промяната в личен план

Някои хора се справят лесно с промените, други хора трудно свикват дори на промяна в обедното си меню. Разликата е в отношението към промяната и степента на приемане на несигурността.

Всъщност, хората намират несигурността за плашеща, не самата промяна. Въпросите "Какво ще правя сега?" и "Как ще се справям занапред?" създават мисълта за трудност на промяната.

Въпреки това, има няколко умения, които можете да развиете, за да управлявате промяната, независимо дали тя е в професионален, или личен план.

Цели на обучението

В електронното обучение “Управление на промяната в личен план”, ще Ви представим накратко: промяната в личен план и справянето с егото, инвестиция на време и понякога пари в промяната, 7-те етапа на личната промяна, стъпки за постигане на баланс в личния и професионалния живот. За да управлявате промяната успешно, трябва да вникнете в същността и мащаба на проблема, да можете да визуализирате какви са Вашите нужди, и това какви действия трябва да предприемете, за да постигнете целите си.

Съдържание на обучението

Обучението съдържа общо 36 слайда. За успешно преминаване на обучението, съдържа Финален тест с 10 въпроса по лекционния материал.

Програма на електронното обучение Управление на промяната в личен план

Модул 1. Какво представлява промяната в личен план?

Модул 2. Управление на личната промяна

Модул 3. Балансът: “работа-личен живот”

Модул 4. Как да се справите със стреса, свързан с промяната? 

Хората, които преминават през промяна, независимо дали е положителна или отрицателна, имат стандартни реакции. Помислете за моментите, в които сте разбрали, че сте си намерили нова работа, моментите, в които сте разбрали, че сте останали без работа, че имате дете или че Ваш близък е претърпял инцидент. Във всички тези случаи сте имали сходни реакции. Промяната означава преминаване от едно статукво в друго, като за целта е нужно да промените умствените си нагласи. 

Кратък видео откъс от електронното обучение Управление на промяната в личен план:

Свързани статии

 • КЪМ СТАТИЯТА Онлайн курс Въведение в бизнес комуникацията
  Онлайн курс Въведение в бизнес комуникацията
  С помощта на нашето обучение Въведение в бизнес комуникацията Вие ще научите много нови и полезни неща за комуникацията в…
 • КЪМ СТАТИЯТА Онлайн курс Управление на времето за заети хора
  Онлайн курс Управление на времето за заети хора
  Използвайки уменията си за управление на времето, Вие можете да подобрите продуктивността си на работното място, както и…
 • КЪМ СТАТИЯТА Онлайн курс Управление на конфликти
  Онлайн курс Управление на конфликти
  Електронното обучение Управление на конфликти би било полезно както на хора, които заемат ръководни позиции (управители,…
 • КЪМ СТАТИЯТА Онлайн курс Управление на екипи
  Онлайн курс Управление на екипи
  Електронното обучение Управление на екипи е подходящо за мениджъри, проджект мениджъри и тийм лидери, работещи в различни…