+359 2 850 53 64

Дистрикт 2482, България на Ротари Интернешънъл

Успешно проведено събрание с регистрация и гласуване ОНЛАЙН

Нашата уебинарна платформа за конференции е стабилна. Свържете се с нас и проведете събитието си спокойно.

При подготовката и провеждането на събитието, настройването на стабилната ни платформа за конференции и организирането на цялото събитие бяха спазени всички изисквания и срокове, които клиентът ни беше подал.

Нашият екип е добре подготвен, с достатъчно опит и мотивиран за качествено изпълнение на онлайн събития посредством модерна, многофункционална платформа. Бяха проведени достатъчно срещи, за да улеснят максимално водещите в работата им. Заедно проведохме ОБЩО СЪБРАНИЕ НА СНЦ ДИСТРИКТ 24В2 КЪМ РИ, в което бяха поканени 90 делегати. Имаше възможност да се включат гост участници, които искаха да проследят събитието като зрители. В два поредни дни беше отделено време за всички желаещи да се включат в тест връзка и да “изтренират“ онлайн формуляр за гласуване с техническата поддръжка на нашия екип. Преди стартиране на събранието се проведе и регистрация на всички делегати, която включваше споделяне на камера за идентификация. Самото събрание протече с аудио и видео връзка безпроблемно и без прекъсвания. Изпратихме целия запис на събитието, резултати от гласуването и регистрацията на всички участници в събитието в изключително бърз срок.

Благодарим за доверието на Илиян Николов Дистрикт гуверньор!

 

Проведете Вашето събитие чрез нашата платформа за организиране и провеждане на онлайн и хибридни събития, уебинари, онлайн семинари и конференции!