+359 2 850 53 64

SEO оптимизация

Увеличете конверсиите си чрез нашите услуги по SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизацията цели да подобри видимостта на даден уеб сайт в интернет пространството. За целта, се използват различни техники – от подбор на ключови думи до технически одит на сайта.

SEO е важна част от маркетинговия план и ако се изработи правилна стратегия, всеки бизнес може да подобри представянето си в органичните резултати на търсачките.

Защо да изберете нашите SEO услуги?

Нашите услуги по SEO оптимизация целят да увеличат видимостта на Вашия бизнес в органичните резултати на Google и да донесат висококачествен, таргетиран трафик към Вашия уеб сайт. Използваме само позволени и доказани SEO техники и всяка наша кампания се прави с оглед на конкретния бизнес и индустрия.

Изберете нашите услуги и спокойно се фокусирайте върху развитието на бизнеса си!

Услуги по SEO оптимизация на сайт

SEO консултации

Можем да Ви помогнем да определите Вашите SEO цели. Ще Ви дадем съвети, които са релевантни на Вашия бизнес и сфера на дейност.

Анализ на ключови думи

Откриваме и анализираме ключовите думи, използвани при изработката на Вашия сайт. Добавяме нови, релевантни на Вашия бизнес ключови думи и ги разполагаме на подходящите страници. Фокусираме се върху ключовите думи, които конвертират (продават). Сравняваме, анализираме и подобряваме Вашето представяне спрямо това на конкуренцията.

Анализ на архитектурата на сайта

Извършваме оценка на структурата и навигацията на Вашия уеб сайт. Разглеждаме и други фактори, като наличие на карта на сайта, URL структура, вътрешно налинкване.

Технически одит

Проверяваме дали уеб сайтът Ви се открива, „прочита“ и индексира правилно от ботовете на Google. Коригираме наличните проблеми. Извършваме анализ на заглавията, мета описанията и подзаглавията на сайта.

Анализ на съдържанието на сайта

Извършваме количествен и качествен анализ на съдържанието на Вашия сайт – дали имате достатъчно текст и дали в него са използвани правилните ключови думи. Даваме предложение за написване на нови текстове, чиято основна цел е конверсията. По желание на клиента, можем да предложим и цялостни копирайтинг услуги.

Анализ на външните линкове

Проверяваме външните линкове, които водят към Вашия сайт – дали са от авторитетни източници, дали изглеждат органично, дали са релевантни на Вашия бизнес. Залагаме на качеството, а не на количеството.

Отчетност

Смятаме, че клиентите ни имат право да знаят за какво плащат. Предоставяме задълбочени отчети по време на всеки етап от развитието на Вашия SEO проект.

Conversion Rate Optimization (CRO)

В повечето случаи SEO оптимизацията се фокусира върху позиционирането на сайта по определени ключови думи. Ние не правим това – нашата цел са реализациите (конверсиите), т.е. превръщането на трафика в продажби.

Интеграция със социални мрежи

Успехът на SEO и маркетингът в социалните мрежи е взаимосвързан. Затова, ние предлагаме на нашите клиенти да популяризираме бизнеса им в социалните мрежи – Facebook, Twitter, Google +. Повече информация за нашите SMM услуги можете да намерите тук.

Допълнителни печалби чрез реклама в AdWords (PPC)

За да достигнете до още по-голям брой интернет потребители, Ви препоръчваме да добавите към маркетинговата си стратегия и платената реклама в Google AdWords. Тя ще Ви донесе още популярност и продажби.

Цена за SEO оптимизация

Цената на SEО оптимизацията на сайт зависи от множество фактори, сред които големина на проекта, неговото текущо състояние и Вашето желание за дългосрочна съвместна дейност.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свързани статии

 • КЪМ СТАТИЯТА Имейл маркетинг
  Имейл маркетинг
  Имейл маркетингът е форма на директен маркетинг, който представлява изпращане на търговско съобщение посредством имейл до…
 • КЪМ СТАТИЯТА Реклама в Google
  Реклама в Google
  Рекламата в Google е полезен маркетингов инструмент, понеже Ви дава възможност да достигнете до тези интернет потребители,…
 • КЪМ СТАТИЯТА Маркетинг в социални мрежи. Facebook реклама
  Маркетинг в социални мрежи. Facebook реклама
  За да задоволи нарастващите нужди на своите клиенти и за да им гарантира един по-успешен бизнес, фирма НИТ – Нови Интернет…
 • КЪМ СТАТИЯТА Копирайтинг услуги
  Копирайтинг услуги
  Копирайтинг, най-общо казано, е процесът по създаване на рекламни текстове – текстове, чиято основна цел е да популяризират…

Свържете се с насПовече...