+359 2 850 53 64

Традиционна реклама

Изработка на рекламни материали и видеа

Въпреки изключително нарасналото влияние на методите за онлайн рекламиране и маркетинга в социалните мрежи, традиционните форми на реклама също не бива да бъдат пренебрегвани.

За да предостави на своите клиенти максимално широк обхват от услуги, НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага още няколко допълнителни форми за популяризиране на техните бизнес начинания.

Дизайн на различни видове рекламни материали

Фирмата ни предлага дизайн на различни видове рекламни материали: брошури, флаери, дипляни, листовки, каталози, календари и т.н. Тяхното изработване е поверено в ръцете на професионални графични дизайнери със значителен опит в съответната сфера. Те отлично владеят новите технологии и са доказали многократно своите умения в проектирането и дизайна на рекламните материали на нашите клиенти.

Изработване на клипове за LED /TESERA/

Тази система показва рекламни клипове по бордовете на стадионите или в зала Арена Армеец. Наши дългогодишни партньори в тази област са С.В.-Р.С.А. България - водеща българска фирма, развиваща разнообразна дейност, включително и такава за покупко-продажба на телевизионни и рекламни права в спорта.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свържете се с насПовече...

Свързани статии