+359 2 850 53 64

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин с Магенто или (Magento 1 & 2)

Ако искате да разширите обхвата на бизнеса си и да печелите повече, трябва да си направите онлайн магазин. Магенто (Magento 1 & 2) е един от най - разпостранените платформи за онлайн-магазин в света.

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД е водеща Магенто (Magento) агенция в Бълагрия, предлагаща уеб дизайн, разработка и поддръжка на  Magento 1 & 2. Свържете се с  нас!

Независимо дали ще стартирате нов проект или искате преработка на вече съществуващ онлайн магазин, нашият екип може да Ви помогне. Първо, ще анализираме ситуацията, целите и финансовите Ви възможности и едва след това ще пристъпим към изработката на онлайн магазина - функционалности, настройки за плащане и сигурност, промотиране.

Всички наши електронни магазини са създадени съгласно нуждите и предпочитанията на клиента, те са с красив дизайн, функционални, лесни за употреба и навигация. НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД ще Ви осигури всички необходими инструменти, за да поставите перфектното начало на Вашия бизнес.

Изработваме нашите онлайн магазини с помощта на платформата Магенто (Magento). Тя покрива всички пазарни изкисвания и е подходяща както за стартиращи проекти, така и за големи брандове. Магенто (Magento) притежава изключителен потребителски интерфейс, опции за индивидуално конфигуриране, поддръжка на различни езици и валути, шаблони за мобилни устройства, SEO инструменти и т.н.

Какво включва услугата по изработка на онлайн магазин?

Ние предлагаме следните услуги:

дизайн;
• конфигуриране;
• инсталиране;
• разработване на модули;
• интеграция на модули и платежни системи;
поддръжка;
• заснемане и обработване на снимки и изображения на продукти за онлайн магазина;
• попълване на продукти;
• свързване с платежни и складови системи;
SEO оптимизация;
• тестване;
хостинг.

От какво зависи цената за изработка на онлайн магазин?

Един от основните въпроси, който стои пред всеки бъдещ собственик на електронен магазин е „Колко ще струва неговата изработка?”. Не можем да дадем точен отговор, тъй като факторите, които определят цената са различни и зависят от мащаба на конкретния проект. Но има 6 елемента, на които задължително трябва да обърнете внимание.

Дизайн и изработка на функционалностите

Първото нещо, което трябва да включите в бюджета си, когато решите да създавате собствен е-магазин, са средствата за дизайн и разработка на функционалностите. Те могат да варират в голям диапазон - в зависимост от броя на продуктите и използваните технологии. Създаването и поддръжката на онлайн магазин с 50 и 5000 продукта изисква съвсем различен подход, усилия и време.

Добавяне и управление на информация

Информацията за предлаганите от Вас продукти (текст, изображения) трябва да бъде качена в базата данни на онлайн магазина. В зависимост от избраната платформа за изработка на онлайн магазин, качването на информацията може да се направи и от Вас, но трябва да имате предвид, че този процес е доста трудоемък и отнема много време. В допълнение, трябва да внимавате да не изтриете някои от вече въведените данни или да не „счупите” нещо, което може да доведе до нарушаване на функционалността на електронния магазин.

Фотографиране на продуктите, изработка на графични изображения и текстово съдържание

Снимките, респ. картинките, които използвате във Вашия онлайн магазин трябва ясно да показват на посетителите качествата на продуктите, които предлагате. Те трябва да подтикват към продажба. Същото важи и за текста (описанието на продуктите). Ако смятате, че не можете да се справите сами с тези задачи, по-добре се обърнете към услугите на нашите копирайтинг специалисти.

Хостинг и защита

Най-вероятно знаете, че за да се появи Вашият онлайн магазин в интернет пространството, трябва да закупите хостинг. Но това не е достатъчно. Предвид, че потребителите ще извършват онлайн плащания и ще предоставят личните си данни, трябва да се погрижите за сигурността на поверената Ви информацията. Хакерските атаки не са насочени само към големите брандове, така че не бива да подценявате този аспект от поддръжката на Вашия електронен магазин. По-добре отделете малко повече средства, отколкото после да съжалявате.

Техническа поддръжка и актуализация (ъпдейт)

Първоначалната изработка на онлайн магазина не слага край на работата по него. За да може той да работи безпроблемно, е нужна постоянна техническа поддръжка – някой, който да поддръжка платформата в работоспособно състояние, да Ви уведомява при възникване на проблем, да реагира своевременно и да отговаря на Вашите запитвания.

В допълнение, след време, най-вероятно, ще Ви се наложи да добавите нов модул, да актуализирате някой от тези, които използвате, да ъпдейтнете някоя от защитите. Всичко това се прави с цел онлайн магазинът Ви да може да работи адекватно, да бъде надежден и конкурентноспособен.

SEO оптимизация и дигитален маркетинг

Интернет потребителите – това са Вашите бъдещи клиенти. Вие трябва да достигнете до тях. За целта, трябва да направите, така че те да могат да Ви откриват по-лесно. Не пропускайте SEO оптимизацията на Вашия онлайн магазин, както и останалите средства на дигиталния маркетинг (маркетинга за социални мрежи и различните форми на онлайн рекламиране).

Важно!

Всички наши клиенти притежават пълната собственост върху изработения от нас онлайн магазин. Ние сме фирма доставчик на такива услуги - след приключване и предаване на проекта, собственик на онлайн магазина ставате Вие. Ние се задължаваме да Ви осигурим постоянен и пълен достъп до неговите функционалности, както и да Ви предадем архив (копие) на онлайн магазина, ако в някакъв момент решите да се откажете от нашите услуги.

За нашите клиенти предлагаме пълния комплект от услуги за изработване на уебсайт: от регистриране на домейн до анализ на нуждите, предложение за дизайн и структура на сайта, изработване на уебсайта, попълване с подходящо съдържание, оптимизиране за търсачки (SEO optimisation) , хостинг, поддръжка и др.

Ако проявявате интерес към нашите услуги за изработка на онлайн магазин или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свържете се с насПовече...

Свързани статии