+359 2 850 53 64

Внедряване на LMS

За едно по-интерактивно и ефективно обучение

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага инсталация, конфигурация, тестване, поддръжка и обучение за работа със системи за дистанционно обучение (LMS) - ILIAS, Moodle, eFront.

Системите за дистанционно обучение (LMS) са отлично средство за провеждане на обучения в различни по размер и вид организации. Но ако не бъде управляван правилно, процесът по тяхното въвеждане и използване може да се окаже провал. Затова, е препоръчително още в самото начало да определите целите, които искате да постигнете и да подложите тяхното изпълнение на прецизно планиране.

Надеждността на процеса по внедряване на електронното обучение зависи много от екипа, който ще отговаря за него. Нашият екип притежава над 10 годишен опит в сферата на онлайн обученията и предлагаме професионални услуги по внедряване на платформи за дистанционно обучение:

 Инсталация и конфигурация на система за дистанционно обучение, в това число:

       консултация за избор на подходяща система;

       избор на домейн и хостинг;

       инсталиране и конфигуриране на избрания софтуер;

       създаване на потребители и задаване на права за достъп;

       тестване.

 Създаване на обучителни материали (курсове) в различни формати – презентации, документи, видео, аудио и др..

 Предоставяне на статистики и справки за напредъка на обучаващите се (отчети).

Когато мислите върху внедряването на Вашата програма за електронно обучение, трябва задължително да обмислите няколко неща:

 цели;

 обхват на обучението;

 избор наподходящи хора, които да изпълнят процеса;

 избор на платформа;

 бюджет;

 техническа поддръжка.

Много често, именно „техническата поддръжка“ се забравя, а без нея всеки софтуер става безполезен, и даже опасен.

Ползата от собствена или наета система за дистанционно онлайн обучение също трябва да се премисли. Може да се окаже, че е по-печеливша стратегията да наемете „готова система за онлайн обучение“ или направо „готови курсове“.

Внедряването на системата за обучение е процес, в който можем да сме Ви полезни във всеки момент – от избора, през използването и до техническата поддръжка и хостинга.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свързани статии

 • КЪМ СТАТИЯТА
  Електронни обучения по поръчка
  Най-доброто обучение е това, което е съобразено с индивидуалните нужди, интереси и възможности на обучаващия се.
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Уебинари
  Предлагаме организиране и провеждане на уебинари (онлайн семинари) и онлайн конференции според нуждите на нашите клиенти
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Системи за дистанционно обучение
  НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага на своите клиенти три от най-качествените в световен мащаб софтуерни системи…
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Игровизация
  В съвременния високо-технологичен свят, хората трудно задържат вниманието си върху обучение, което се провежда с помощта…

  Свържете се с насПовече...