+359 2 850 53 64

Безплатни теми за PowerPoint на празнична тематика

За уникални и атрактивни празнични презентации

За да бъде успешна една презентация, тя трябва да привлече вниманието на аудиторията

А на какво най-много обръщат внимание хората? Разбира се, че става въпрос за визуалното оформление.

Ако искате да впечатлите колегите или клиентите си във времето около наближаващите коледни и новогодишни празници, Ви предлагаме да използвате една от нашите безплатни празнични теми за PowerPoint презентации.

1. „Новогодишна Радост“ 

Темата „Новогодишна Радост“ е весела, светла и решена в топли тонове. Тя предоставя достатъчно място за поместване на текст. Можете да сменяте разположението на изображенията, графиките и текстовите полета. По този начин ще постигнете разнообразие и ще задържите интереса на Вашата аудитория.

Разгледайте примерната презентация, за да се ориентирате по-подробно във възможностите на шаблона.

2. „Новогодишно Зелено“ 

Темата „Новогодишно Зелено“ е по – елегантна. Тя също предоставя достатъчно пространство за събиране на съдържанието на Вашия текст, изображения, графики и др.

Запомнете, че тъй като темата е със значително по-тъмен фон, трябва да използвате шрифт със светъл цвят. За заглавията на слайдовете, графиките и изображенията можете да използвате различен от основния шрифт. Препоръчваме Ви да използвате лесно четими шрифтове и да оставяте достатъчно празни пространства, за да може Вашата презентация да „диша“.

Не забравяйте да разгледате и примерната презентация, за да се ориентирате в това какво можете да постигнете с този дизайн.

Създаване на електронни обучения - интерактивност и достъпност Повече...