+359 2 850 53 64

Google + с нов дизайн

Социалната мрежа направи пълна промяна на визията си

Новият Google + е с по-изчистен дизайн и по-лесен за употреба.Визуализира се еднакво на декстоп и мобилни устройства, което придава усещане за консистентност.

Дизайнът, разбира се, е в стил „material design” – запазена марка на търсачка No.1.

Фокусът на социалната мрежа е изцяло преместен върху интересите, като едни от най-често използваните досега функции са преместени на по-заден план.

Истинската стойност на Google + не се крие в нейните функционалности, а в нейната същност – потребителите да могат да се свързват и да комуникират помежду си.

Новият фокус на Google+ е към колекциите и общностите. Първата функционалност Ви позволява да се потопите в конкретна тема, докато втората – да се срещате с хора, с които споделяте общи възгледи. Както виждате, основната цел на социалната мрежа е да създава нови приятелски връзки, а не да поддържа вече съществуващи.

От Google смятат да продължат да променят дизайна на социалната си мрежа и през следващите месеци. Ако все още не виждате нововъведенията, не се безпокойте. От компанията твърдят, че те ще засегнат всички профили в рамките на една седмица.

Източник: http://www.webdesignerdepot.com/2015/11/google-undergoes-huge-redesign/.

Свързани статии

 • КЪМ СТАТИЯТА
  Google с ново лого (отново)
  От вчера (01.09.2015г.) Google има ново лого. Само месец след като разкри реструктурирането на компанията, интернет търсачка…
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Как да използвате #хаштаговете в Google+?
  Използвате ли Google +, като място за рекламиране на Вашия бранд? Да, но публикациите Ви не достигат до желания от Вас брой…
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Google промени логото си
  Сега ще Ви изненадаме с една новина – най-голямата интернет търсачка Google промени логото си за пореден път
 • КЪМ СТАТИЯТА
  Google променя рекламната си политиката
  Google променя политиката си за да използва препоръките на потребителите в своите реклами

  Създаване на Facebook страница, Google+ страница, Twitter профил с включена поддръжка. Платена реклама в социалните мрежи, включително Facebook реклама.Повече...