+359 2 850 53 64

Google + с нов дизайн

Социалната мрежа направи пълна промяна на визията си

Новият Google + е с по-изчистен дизайн и по-лесен за употреба.Визуализира се еднакво на декстоп и мобилни устройства, което придава усещане за консистентност.

Дизайнът, разбира се, е в стил „material design” - запазена марка на търсачка No.1.

Фокусът на социалната мрежа е изцяло преместен върху интересите, като едни от най-често използваните досега функции са преместени на по-заден план.

Истинската стойност на Google + не се крие в нейните функционалности, а в нейната същност - потребителите да могат да се свързват и да комуникират помежду си.

Новият фокус на Google + е към колекциите и общностите. Първата функционалност Ви позволява да се потопите в конкретна тема, докато втората - да се срещате с хора, с които споделяте общи възгледи. Както виждате, основната цел на социалната мрежа е да създава нови приятелски връзки, а не да поддържа вече съществуващи.

От Google смятат да продължат да променят дизайна на социалната си мрежа и през следващите месеци. Ако все още не виждате нововъведенията, не се безпокойте. От компанията твърдят, че те ще засегнат всички профили в рамките на една седмица.

Източник: webdesignerdepot.com.

Създаване на Facebook страница, Twitter профил, InstagramПовече...

Свързани статии