+359 2 850 53 64

Обучение за Facebook сигурност

Сигурността на личните данни, които публикувате в социалната мрежа

Социалната мрежа Facebook несъмнено е най-популярният съвременен начин за обмен на информация между приятели

С това обаче идват и редица проблеми, свързани със съхраняването и достъпа до тази информация. Специалистите по кибер сигурност са категорични, че средностатистическият потребител трябва да притежава основни познания за това как да се грижи за собствената си сигурност в социалните мрежи.

Да се борави с Facebook настройките за сигурност обаче не е лесна задача. Причините за това са различни: настройките звучат по еднакъв начин и объркват потребителите, повечето от тях не са преведени на български език, липсва и преведен наръчник. Да не забравяме, че от Facebook често променят правилата, без да считат за необходимо да уведомяват своите потребители.

Изработихме за Вас първото изчерпателно онлайн oбучение за Facebook сигурност на български език, което да помогне да се ориентирате в настройките за сигурност на Facebook.

В НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД, имаме многогодишен опит с изготвянето на онлайн обучения и знаем от какво се нуждае едно обучение, за да е ефективно и полезно. Някои от нещата, които ще разберете са:

  • Каква информация може да притежава Facebook за вас?
  • Кои от Вашите данни във Facebook са видими от всички и не може да защитите?
  • Кои са не толкова популярните настройки за сигурност и как да ги използвате?
  • Как да определите кой може да вижда нещата, които публикувате?
  • Как да се предпазите от показване в търсачки като Google, Bing, др.?
  • Какво да направите, ако получавате нежелани съобщения?
  • Как безопасно да боравите с приложения и т.н

В допълнение към това ще получите:

  • Видео материали, които ще ви улеснят при работа с настройките;
  • Нагледни примери;
  • Тестове, чрез които да проверявате и оценявате знанията си.

В случай, че имате въпроси или колебания може да се свържете с нас на email: facebook@nitbg.com или по телефона на 02/8505364.

Не се колебайте, а се впуснете в изследване на настройките за сигурност на Facebook заедно с НИТ, за да бъдете сигурни, че никой няма да се сдобие с личните Ви данни и да ги използва неправомерно.

Условия за ползване на онлайн обучение „Обучение за Facebook сигурност“ произведено от НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД
Всички материали в онлайн обучението „Обучение за Facebook сигурност“ са собственост на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД и не могат да бъдат използвани без изрично писмено разрешение на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД.

При закупуване на онлайн обучение „Обучение за Facebook сигурност“ Вие се съгласявате да не използвате съдържанието с комерсиална цел, да не копирате съдържанието и материалите предоставени в него, да не го използвате за лична изгода различна от личното си обучение и сертифициране, както и да не предоставяте акаунта си на никой друг.

Онлайн обучението „Обучение за Facebook сигурност“ е защитено от ЗАПСП с оглед на авторското право над съдържанието му принадлежащо на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД и всяко нарушение ще бъде представено на съответните органи и Комисия за защита на конкуренцията.

Достъпът до системата и обучението е 30 дни от датата на получаване на потребителски акаунт.

Свържете се с насПовече...

Свързани статии