+359 2 850 53 64

Лого дизайн

Изработка на уникален дизайн на лого за Вашия бизнес

Логото е емблемата на Вашия бранд. То може да включва какво символи и икони, така и текст.

За да бъде качествен и ефективен лого дизайнът, в процеса на неговото създаване трябва да участват професионалисти от различни сфери – маркетингови специалисти и графични дизайнери. Ние можем да Ви осигурим това.

Етапи по изработка на лого дизайн

За да може да изработи лого, което да олицетворява и представя бизнеса Ви по най-подходящия начин, екипът на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД работи съвместно с Вас още от самото начало.

1. Преди да пристъпим към създаването на Вашето лого, ние разговаряме с Вас. Това ни помага да Ви опознаем по-добре, да разберем характера на Вашия бизнес и какво искате да постигнете. Ако са нужни допълнителни уточнения, нашите проджект мениджъри се свързват с Вас.

2. Представяме Ви първоначалните си идеи. Ако ги одобрите, нашите дизайнери започват да ги реализират. Изпращаме Ви дизайните за одобрение. Ако е нужно, правим промени.

3. Докато правим промените, ние поддържаме постоянна връзка с Вас - за да ограничим вариантите и да изберем най-подходящия.

4. След като изберете лого дизайн, ние Ви го изпращаме във векторен файл. Така ще можете да коригирате размерите му лесно и да го използвате в различни ситуации - можете да го поставите на сайта си, да го използвате за новия дизайн на визитките си и т.н.

5. Освобождаваме правата върху дизайна на логото. То става Ваша собственост и можете да го използвате за реклама на Вашия бизнес без притеснения.

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага услуги по изработка и поддръжка на уеб сайтове от 2002г. 

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свързани статии