+359 2 850 53 64

Защо Вашият бизнес се нуждае от уеб сайт?

6 причини, поради които бизнесът се нуждае от онлайн присъствие

За голяма част от малките и средните бизнеси, наличието на уеб сайт изглежда по-скоро като ненужен разход, отколкото като необходимост.

Това, обаче, не е така. Изработката на уебсайт не е ненеужен разход а важна инвестиция. По-голямата част от населението, включително и в България разполага с достъп до интернет. Да не забравяме и популярността на мобилните устройства, които поставиха нова ера в развитието на технологиите и информационния свят.

Затова, ако Вашият бизнес все още няма уеб сайт, то Вие изпускате една голяма възможност. Замислете се за секунда - колко често имате нов клиент, как вървят продажбите? Нещата не са толкова добре, колкото сте очаквали, нали? И е логично да е така. Конкуренцията във всеки бизнес сектор е голяма и печелят само предприемчивите, печелят само хората, които са в крак с времето и новите технологии.

Да предположим, че сме успели да Ви убедим в необходимостта Вашият бизнес да има уеб присъствие. Въпреки това, обаче, продължавате да се питате - как реално изработката на сайт ще помогне на бизнеса ми? Ето и нашите отговори.

 

Сайтът е чудесно средство за промотиране на бизнеса Ви

Ако намерите фирма, която да изработи сайта Ви по правилния начин, той бързо ще се превърне в най-добрия Ви маркетингов инструмент. сайтът Ви ще бъде Вашия прозорец към света – той ще е достъпен за всички, от всяка точка на планетата, което означава, че колко по-добре изглежда и колкото по-актуален е, толкова по-добро впечатление ще направи на клиентите.

Сайтът работи 24/7

Независимо от това дали е 3 часа през нощта или Коледа, интернет никога не затваря, казано с други думи - Вашият бизнес ще работи постоянно, при това без да влагате допълнителни усилия. Ако изберете да изработите онлайн магазин, клиентите Ви ще бъдат тези, които ще решават кой ден и по кое време да пазаруват, без да бъдат ограничавани от работното време.

Сайтът ще разшири обхвата на Вашия бизнес

Ако бизнесът Ви към момента е бил локален, изработката на сайт ще го отвори към нови пазари, давайки възможност на хора от всички точки на Земята да разглеждат Вашите продукти и услуги.

Сайтът ще придаде на Вашия бизнес по-професионален вид

Ако сайтът Ви има добър дизайн, той ще придаде на Вашия бизнес по-професионален вид. Това ще Ви помогне да спечелите доверието на интернет потребителите и да привлечете нови клиенти.

Сайтът ще Ви спести средства

Ако започвате нов бизнес, изработката на сайт ще Ви струва по-малко в сравнение с купуването или наемането на помещение. Освен това, ще привлече и повече клиенти, тъй като ще е достъпен за много повече хора.

Сайтът позволява бърза обратна връзка

Интернет пространството и по-конкретно, наличието на сайт, позволяват започването на диалог с Вашите клиенти бързо и в удобно за тях време. Препоръчително е сайтът Ви да има  и/или форма за коментари. В допълнение, можете да изберете и други функционалности, като въпросници и проучвания. Всички тези неща Ви дават възможност да направите качествено маркетингово проучване на Вашия бизнес, откривайки какво очакват от Вас клиентите Ви.

Изработването на модерен, адаптивен, подреден бърз и актуален уебсайта ще допринесе за разрастване на вашия бизнес. 

Ние изработваме сайтове от 20 години. Доверете ни се!

Изработка на уеб сайтове с responsive дизайнПовече...

Свързани статии