+359 2 850 53 64

Уеб дизайн

Дизайн и редизайн на уеб сайтове и онлайн магазини

Ако дизайнът на Вашия сайт е направен добре, той ще подпомогне продажбите Ви и ще Ви спести време.

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага изработка на уеб дизайн за сайтове и онлайн магазини. Освен изработка на нов уеб дизайн, ние предлагаме и услуга по редизайн на сайт.

Нашите сайтове са с респонсив дизайн и се визуализират добре на всички видове устройства. Нямаме ограничение в броя на страниците и функционалностите - правим всичко необходимо, за да подпомогнем Вашия бизнес и реализирането на маркетинговия Ви план.

Етапи

Процесът по изработка на уеб дизайн преминава през четири основни етапа. Нека ги разгледаме подробно.

Проучване и планиране

През този етап проучваме конкуренцията, настоящото представяне на Вашия уеб сайт/онлайн магазин, определяме целите и целевата Ви аудитория. Използваме списък с въпроси, чрез който определяме най-подходящия начин за изграждането на Вашето онлайн присъствие.

Дизайн

Изработваме вариант на уеб дизайна на Вашия сайт. Изпращаме Ви го за одобрение и нанасяме корекции (ако е нужно). При изработката на нашите проекти, обръщаме внимание на 3-те най-важни фактора при уеб дизайна - ползваемост, функционалност и визуализация.

Работим заедно с Вас, за да създадем потребителско преживяване, което окуражава повторните посещения, подкрепя Вашите бизнес цели и улеснява потребителите.

Изработка и тестване

„Съживяваме“ Вашия уеб сайт - добавяме програмния код, графики, форми, CMS и всичко останало. Тестваме и ако има грешки, ги коригираме.

Поддръжка

За да бъде Вашият уеб сайт актуален и да привлича нови посетители всеки месец, той трябва да бъде поддържан. Затова, ние предлагаме и услуга по поддръжка, която включва нанасяне на корекции по дизайна и функционалността.

Защо да ни изберете?

• Имаме отлична репутация - през годините сме изработили над 300 уеб сайта.

• Екип от опитни професионалисти.

• За Ваше улеснение използваме CMS – система за управление на съдържанието, с която лесно можете да актуализирате съдържанието на Вашия уеб сайт.

• Предлагаме отлична техническа поддръжка, включително домейн и хостинг.

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага услуги по изработка на уебсайт, редизайн на уебсайт и поддръжка  на уеб сайтове от 2002г. 

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свързани статии