+359 2 850 53 64

Онлайн курс Microsoft Word

Онлайн курс за самоподготовка по Microsoft Word

В този електронен интерактивен курс, събрахме и струкрурирахме учебен материал за практическа работа с програмата Microsoft Word.

Въведение. Основни функции в курса Microsoft Word

Искате ли да научите как да форматирате текст с помощта на програмата MS Word? В този курс, събрахме необходимите уроци за работа с програмата, под формата на лекционен материал и видео уроци с инструкции, които ще следвате заедно с нас. В курса, ще поставим основата на програмата – нейното съдържание. Ще наблегнем на основните познания за работа с текст – форматиране, добавяне на отстъпи, разстояние между редове и параграфи и др.. Ще работим с изображения, с насторйки за печат, ще научите и как да правите проверка на Вашия докуемнт. И още…

 

 

Цели на обучението

Целта на нашия курс е да Ви подготвим да преминете от ниво начинаещ потребител към ниво напреднал.

Онлайн формата на обучение е чудесна за предоставяне свобода на обучаемите за преминаване на лекционния материал. Обучението, както и Финалния тест към него се преминават изцяло онлайн – в удобно за обучаемите време и място. Можете и да изтеглите файловете за самоподготовка и да опитате сами. За да работите с обучението, ще са Ви нужни Microsoft Word, както и достъп до интернет. Когато се запишете, получавате персонален акаунт за достъп до обучението, задачите и файловете за работа с които можете да работите. Накрая, при преминаване на финалния тест, обучението се отчита като завършено.

Съдържание на обучението

За Ваше улеснение, разделихме лекционния материал на модули.

Добавихме и няколко бързи съвета като бонус към обучението, материалът от които не се включва във Финалния тест.

Програма на електронното обучение Microsoft Word

Модул 1. Основни познания за Microsoft Word

Модул 2. Работа с текст

Модул 3. Print и Layout (Печат и оформление)

Модул 4. Работа с обекти

Модул 5. Проверка на текста

Съвети

Още съвети

Файлове за самоподготовка

Финален тест

Представяме Ви кратка визуализация на курса. Ако желаете да научите повече за програмите на Microsoft, Ви предлагаме и онлайн курсовете по Microsoft Excel за начинаещи и напреднали и Microsoft PowerPoint за ниво начинаещи и напреднали.

Кратък видео откъс от електронното обучение Microsoft Word:

Още един полезен онлайн курс : Онлайн курс "Microsoft Excel за начинаещи" - NIT

Свързани статии