+359 2 850 53 64

Курс Управление на виртуални екип". Дистанционна работа в екип.

Електронно обучение Управление на виртуални екипи

Иновативен начин на работа в екип и управление на екипи от разстояние за постигане на цели и ефективна комуникация.

Ако сте участвали в стандартното управление на екипи или сте били част от работа в екип в офис, не се заблуждавайте. Управлението на виртуални екипи и работата в екип от разстояние може да се окаже предизвикателство, дори да имате добри познания относно успешното лидерство. В статия на entrepreneur.com се изтъква, че когато имате виртуален екип, трябва да създадете корпоративна структура от разстояние. В статията, Rocco Baldassarre пише: "В проучване на работната сила от 2020 се установява, че 83% от работодателите планират да увеличат броя на работниците от разстояние в рамките на следващите 3 години." Това води до извода, че успешното управление на екип и работата в екип при дистанционна работа ще придобива все по-голямо значение.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ОБУЧЕНИЕТО ТУК

В обучението ще разгледаме кои са основните предимства и недостатъци  в съвременното управление на екипи от разстояние, какви комуникативни умения, необходими при работа в екип от дистанция трябва да притежавате, кои са основните предизвикателства, с които най-вероятно ще се сблъскате и как да се справите с тях.

Цели на обучението

В електронното обучение „Управление на виртуални екипи“,  ще Ви представим: предимства и предизвикателства на дистанционната работа в екип, комуникативни умения, необходими при работа в екип, необходимите качества за успешно лидерство и  мотивация във виртуалните екипи, както и какво означава ефективното управление на екипи от разстояние.

Ако искате да управлявате екип от разстояние, е необходимо да знаете как да изградите добри взаимоотношения между членовете на екипа и да притежавате комуникативни умения, необходими при дистанционна работа в екип. Ще разгледаме ефективни начини и стратегии, с които да вдъхновите служителите си да работят сплотено и ефективно и да имат мотивация за работа. Ще разгледаме техническите предизвикателства и полезните програми, които ще улеснят управлението на работата в екип, както и следенето на изпълнението на задачите в проектите, възникващите трудности и разрешаването на проблемите.

Обучението се провежда изцяло онлайн. Преминавайки през лекционния материал, можете да си водите записки, да правите скици. Нашата цел е да Ви подготвим за управлението на виртуални екипи, използвайки изготвените модули и финалния тест.

Съдържание на обучението

Лекционният материал е разделен на части, богато илюстрирани и поднесени в интерактивен стил. Обучението завършва с финален тест.

Програма на електронното обучение Управление на виртуални, дистанционни екипи

1. Въведение в обучение Управление на виртуални, дистанционни екипи

2. Какво представляват виртуалните екипи?

3. Специфика при управлението на виртуални екипи

4. Предизвикателства пред управлението на виртуални екипи

5. Изграждане на доверие, мотивация, ефективен виртуален екип

6. Грешки при управлението на виртуални екипи

7. Идеи за тийм билдинг игри във виртуален екип

8. Финален тест за успешно преминаване на обучението

 

По-надолу можете да видите кратка визуализация на курса. Ако искате да научите повече за темата управление на екипи, разгледайте другите ни онлайн курсове, които допълват и доразвиват  тематата: "Управление на екипи (тук имаме предвид стандартни екипи)", "Лидерски умения" и много други.

Кратък видео откъс от електронното обучение Управление на виртуални, дистанционни екипи:

Свързани статии