+359 2 850 53 64

Онлайн курс Вземане на решения и разрешаване на проблеми

Електронно обучение Вземане на решения и разрешаване на проблеми

Много хора искат да взимат повече решения. Много хора искат да не им се налага това, но това е на практика неизбежно. Защо да се притеснявате от проблемите, като можете да се подготвите и да вземете решения с увереност още днес?

Независимо с какво се занимавате - в професионално и лично отношение, бързото и точно вземане на решения е това, което предизвиква действие. От големи решения - дали е време да сключите брак с половинката си, до не толкова големи - какви цветя да засадите в новата си саксия.

Всъщност, връзката между това да взимате решения и да разрешавате проблеми е силна. Това да вземате решения може да се разглежда като част от това да разрешавате проблем.

Цели на обучението

В електронното обучение "Вземане на решения и разрешаване на проблеми", ще Ви представим накратко: как да вземате ефективни решения, как да използвате подхода "Шест мислещи шапки", как да дефинирате ценностите си.

 

 

Вземане на решения и разрешаване на проблеми

Съдържание на обучението

Обучението съдържа общо 24 слайда. За самооценка на това колко добре можете да решавате проблеми, е изработен Личностен тест. За успешно преминаване на обучението, съдържа Финален тест по лекционния материал.

Модул 1. Вземане на решения

Модул 2. Разрешаване на проблеми

Ако трябва да дадем кратко определение на вземането на решение, това е процесът, при който можете да избирате от два или повече курса на действие. Можете да ги вземете по интуиция, или по доводи, както и в комбинация от двете.

Кратък видео откъс от електронното обучение Вземане на решения и разрешаване на проблеми:

Свързани статии