+359 2 850 53 64

Електронни обучения

Електронни обучения, изработени по поръчка за клиенти

Интерактивни и персонализирани електронни обучения за ефективно развитие на вашия екип – онбординг, продажбени умения и още. Свържете се с нас!

Предлагаме изработване на персонализирани интерактивни обучения за корпоративен успех

В "НИТ - Нови Интернет Технологии" ЕООД се стремим да предоставим най-ефективните електронни обучения, които са съобразени с конкретните нужди на вашия бизнес. Създаваме интерактивни курсове във формат SCORM, подходящи за онбординг, продажбени умения, обучение със софтуерни инструменти и меки умения.

Нашият подход:

  • Съвместна работа: Разработваме обученията си в тясно сътрудничество с вас, за да осигурим съдържание, което напълно съответства на вашите цели и очаквания.

  • Персонализация: Подхождаме към всеки проект индивидуално, за да проектираме съдържание, което пасва на аудиторията ви.

  • Ангажираща графика: Опитният ни екип от дизайнери създава интерактивни, визуално привлекателни и лесни за следване курсове.

  • Игровизация: Внедряваме геймификация за стимулиране на ангажираността и мотивацията на вашите служители.

Вашите предимства:

  • Гъвкавост и ефективност: Курсовете позволяват на служителите ви да се обучават в удобно за тях време и място, с бързо прилагане на наученото.

  • Измерими резултати: Всяко обучение е съобразено с вашите цели и води до реални резултати в работата.

Готови ли сте да инвестирате в ефективното развитие на вашия екип? Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да помогнем!

Можете да си купите и напълно готови SCORM пакети с обучения, които можете да подберете от нашия каталог