+359 2 850 53 64

Електронни обучения по поръчка

Създаване на електронни обучения - интерактивност и достъпност

Най-доброто електронно обучение е това, което е съобразено с индивидуалните нужди, интереси и възможности на обучаващия се.

Интерактивни и персонализирани обучения за вашия екип

В днешната динамична бизнес среда е важно да имате ефективен и гъвкав начин за обучение на служителите си. Ние от "НИТ - Нови Интернет Технологии" ЕООД разбираме значението на качествените обучения и ви предлагаме иновативни решения за електронно обучение, които се отличават с:

 1. Гъвкав формат: Нашите интерактивни обучения са адаптирани към индивидуалното темпо и график на всеки курсист. Те осигуряват много повече възможности в сравнение с традиционната класна стая.

 2. Разнообразие от обучения: Създаваме разнообразни обучения, включително:

  • Онбординг за плавно въвеждане на нови служители.
  • Продажбени умения за екипи, които се стремят към отлични резултати.
  • Софтуерни умения за ефективна работа с нови и специфични системи.
  • Меки умения за комуникация, управление на времето и лидерство.
 3. Модерен дизайн и технологични стандарти: Използваме принципите на потребителския дизайн и предлагаме обучения във формат SCORM, съвместим с всяка система за дистанционно обучение.

Нашият подход:

 • Тясно сътрудничество: Работим директно с вас, за да разберем постиженията ви и очакваните резултати от обучението.

 • Фокус върху цели: Съобразяваме се с бизнес целите и техническите изисквания, за да създадем курс, който дава измерими и положителни резултати.

 • Целева аудитория: Проектираме материалите и средата спрямо знанията и възможностите на вашите служители. Те ще се концентрират върху обучението и развитието си, вместо да се затрудняват от технически аспекти.

 • Завладяваща графика и анимации: Опитните ни дизайнери превръщат вашите идеи в стилно и детайлно съдържание, обогатено с анимации и озвучаване, които улесняват процеса на обучение.

 • Игровизация: Използваме геймификация, за да направим обучението забавно и стимулиращо, като мотивираме служителите ви за работа в екип.

Какво получавате?

 • Персонализирани обучения: Курсове, създадени според вашите визия, предпочитания и цели.
 • Подобрени резултати: Практичният и ангажиращ подход води до реален напредък.
 • Оптимизация на разходите: Спестявате време и ресурси чрез електронно обучение.
 • Гъвкавост: Служителите се обучават в удобното за тях време и място.

Технологични решения:

Използваме съвременни инструменти като iSpring Suite, Articulate Storyline и Adobe Captivate за изработване на курсове, съвместими с всички основни платформи за дистанционно обучение.

Готови ли сте да инвестирате в ефективното обучение на вашия екип? Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да подкрепим растежа на вашата организация чрез висококачествени интерактивни курсове!

Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да подпомогнем растежа на вашата организация чрез качествени и ангажиращи обучения!

Какво още трябва да знаете, преди да ни се обадите?

• Предлагаме изработка на електронни обучения по материали, зададени от клиента или разработени от наши специалисти. 

• Ако имате готово обучение, ние можем да го интегрираме в платформа за дистанционно обучение.

• Разполагаме и с готови електронни обучения по меки умения, здравословни и безопасни условия на труд и др. Повече информация за тях, можете да намерите тук.

Електронните обучения изработваме с програмите ISpring Suite 7, Артикюлейт Сторилайн /Articulate Storyline/ и Adobe Captivate. 

Основни функционалности на ISpring Suite 7

• запазва всички елементи от Вашата PowerPoint презентация;

• дава възможност за създаване на по-сложни сценарии и взаимовръзки между отделните компоненти;

• опция за създаване на персонален дизайн - в зависимост от Вашите предпочитания и цели;

• опция за добавяне на вече готови видео материали;

• опция за запис на аудио и озвучаване на видеоклип и тяхното синхронизиране в анимации и слайдове;

• опция за изработка на различни видове проучвания и куизове;

• възможност за интеграция със система за дистанционно обучение.

Основни функционалности на Articulate Storyline

Articulate Storyline е един от най-богатите на функционалност инструменти за създаване на интерактивни електронни обучения. Използван от компании, като Google, Microsoft, IBM, Coca-Cola, McDonalds, eBay, Amazon и университети, като Yale и Harvard, той прави възможно създаването на интерактивни електронни обучения.

С помощта на Articulate Storyline дизайнерите на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД могат да създадат динамично и съобразено с Вашите нужди и желания обучително съдържание. Обучаемите ще могат да кликват върху различни видове бутони, да провлачват обекти, да предизвикват различни действия, да използват създадените от Вас анимации, видеа, симулации. Цветовете на бутоните, израженията на героите и всичко останало, създадено в Articulate Storyline може да се променя в желаното от Вас време или след извършване на конкретно действие от страна на обучаемите. В допълнение, те могат да навигират по различен начин в курса, да контролират обектите и др.

С помощта на Articulate Storyline може да се направи запис на екран и към него да се добавят субтитри, герои и различни ефекти, които да направят Вашето обучително видео максимално интересно и полезно за хората, които ще го гледат.

Articulate Storyline предлага и различни възможности за проверяване на напредъка на курсистите. Налични са над 20 вида различни тестови въпроси, опции за създаване на въпросници, превръщане на различни обекти в интеракции и др.

Ако вече разполагате с курсовете, изработени с Articulate Storyline, Articulate Studio ’09/’13 или PowerPoint те лесно могат да бъдат импортирани и дообогатени от нашите специалисти.

Създадените с Articulate Storyline електронни обучения могат да се използват с всяка система за дистанционно обучение, отговаряща на стандартите SCORM и AICC, както и с различни видове устройства – десктоп и мобилни.

Ако искате да видите как изглежда едно примерно обучение, изработено с Articulate Storyline, изгледайте поместените по-долу видеа:

 

Съдържанието и дизайнът на тези обучения са изработени от специалистите на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД.

Каква е цената за изработка на електронно обучение по поръчка?

Не можем да дадем еднозначен отговор на този въпрос - в зависимост от нуждите, целите и обема съдържание, цената за изработка на електронния курс по поръчка може да варира в широки граници.

Брой и обем работа върху графичните и мултимедийните елементи:

Колко графики и видеа ще предостави клиентът, ще има ли нужда да бъдат редактирани, ще се създават ли нови и т.н.

Ниво на интерактивност:

Интерактивността определя степента на взаимодействие на потребителя с обучението. По-големите нива на интерактивност водят до нуждата да се отдели повече време за създаване на обучението - което, съответно, рефлектира върху крайната цена.

Проектиране:

Времето и средствата за проектиране на електронното обучение са третият ключов фактор, който трябва да предвидите, когато определяте бюджета си. Колкото по-обемно е едно обучение, толкова повече ресурси ще изисква изработката му.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свържете се с насПовече...

Свързани статии