+359 2 850 53 64

Електронни обучения по поръчка

Създаване на електронни обучения - интерактивност и достъпност

Най-доброто електронно обучение е това, което е съобразено с индивидуалните нужди, интереси и възможности на обучаващия се.

Гъвкавият начин на представяне на учебния материал в електронните обучения, в съчетание с обучението с индивидуална скорост, в удобно за курсиста време и място, предлага много повече възможности в сравнение с обучението в традиционна класна стая.

В отговор на динамичния начин на живот на съвременните хора и нуждата от постоянно обучение и актуализиране на знанията, НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага изработка на персонализирани електронни обучения - обучения на персонала, индивидуални обучения, обучения за бизнеса, за образователни институции - училища и висши учебни заведения и др.

Нашият екип притежава богат опит в сферата на онлайн обученията, електронните обучения e-learning, в тяхната мултимедийна и дистанционна форма. Още през 2005г. създадохме първото българско онлайн училище „По жицата” и до днешен ден не спираме да се развиваме в тази насока. Ние сме една от малкото фирми на българския пазар, която предлага инсталация, конфигурация и обучение за работа с платформи за дистанционно обучение (ILIAS, Moodle). Наши клиенти са образователни институции и водещи частни компании от бизнес сектора.

Какъв е нашият модел на работа?

Работим съвместно с Вас – нашите клиенти. Знаем, че можем да намерим правилната отправна точка, само ако разберем какви са досегашните Ви постижения и какви резултати очаквате в края на обучението.

Обръщаме внимание на Вашите бизнес и учебни цели. Така Вие получавате курсове за обучение с реален и измерим положителен резултат.

Съобразяваме се с целевата аудитория на обучението Ви и нейните технически изисквания. Предоставяме материал и среда, които ще „паснат” на знанията и възможностите на Вашите курсисти. Те няма да бъдат затруднени от съпътстващите компоненти, а напротив - ще бъдат улеснени и по забавен и приятен начин, ще получат възможност да се концентрират върху обучението и развитието си.

Създаваме Вашето дистанционно обучение, електронен курс, интерактивно обучение или видео-обучение.

За да гарантираме в максимална степен ефективността на Вашето обучение, ние следваме принципите на user experience дизайна и на тяхна база изграждаме неговата архитектура и интерфейс. Така, то ще отговаря на очакванията на обучаващите се и ще улеснява взаимодействието им с продукта.

След като сме изградили структурата на електронното обучение, пристъпваме към изработка на неговата графична част. Нашите опитни дизайнери ще „изрисуват” съдържанието, което сте ни предоставили, стилно и детайлно. Ако желаете, можем да добавим и анимации (включително и озвучени), които допълнително да улеснят процеса по възприемане и запомняне на обучителния материал.

Разбира се, няма как да пропуснем и най-новото откритие в сферата на електронните обучения – игровизацията (gamification). Използвана от редица световни компании и организации, тя дава впечатляващи резултати. Благодарение на нейната висока интерактивност и възможност за насърчаване на работата в екип, тя е перфектното средство, с което можете да ангажирате и мотивирате курсистите си.

Какво получавате?

• Персонализирано електронно обучение - можете да сбъднете визията за това как да изглежда и какво да съдържа ефективното обучение.

• По-добри резултати.

• По-малко разходи.

• Спестявате време и човешки ресурс.

Какво още трябва да знаете, преди да ни се обадите?

• Предлагаме изработка на електронни обучения по материали, зададени от клиента или разработени от наши специалисти. 

• Ако имате готово обучение, ние можем да го интегрираме в платформа за дистанционно обучение.

• Разполагаме и с готови електронни обучения по меки умения, здравословни и безопасни условия на труд и др. Повече информация за тях, можете да намерите тук.

Електронните обучения изработваме с програмите ISpring Suite 7, Артикюлейт Сторилайн /Articulate Storyline/ и Adobe Captivate. 

Основни функционалности на ISpring Suite 7

• запазва всички елементи от Вашата PowerPoint презентация;

• дава възможност за създаване на по-сложни сценарии и взаимовръзки между отделните компоненти;

• опция за създаване на персонален дизайн - в зависимост от Вашите предпочитания и цели;

• опция за добавяне на вече готови видео материали;

• опция за запис на аудио и озвучаване на видеоклип и тяхното синхронизиране в анимации и слайдове;

• опция за изработка на различни видове проучвания и куизове;

• възможност за интеграция със система за дистанционно обучение.

Основни функционалности на Articulate Storyline

Articulate Storyline е един от най-богатите на функционалност инструменти за създаване на интерактивни електронни обучения. Използван от компании, като Google, Microsoft, IBM, Coca-Cola, McDonalds, eBay, Amazon и университети, като Yale и Harvard, той прави възможно създаването на интерактивни електронни обучения.

С помощта на Articulate Storyline дизайнерите на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД могат да създадат динамично и съобразено с Вашите нужди и желания обучително съдържание. Обучаемите ще могат да кликват върху различни видове бутони, да провлачват обекти, да предизвикват различни действия, да използват създадените от Вас анимации, видеа, симулации. Цветовете на бутоните, израженията на героите и всичко останало, създадено в Articulate Storyline може да се променя в желаното от Вас време или след извършване на конкретно действие от страна на обучаемите. В допълнение, те могат да навигират по различен начин в курса, да контролират обектите и др.

С помощта на Articulate Storyline може да се направи запис на екран и към него да се добавят субтитри, герои и различни ефекти, които да направят Вашето обучително видео максимално интересно и полезно за хората, които ще го гледат.

Articulate Storyline предлага и различни възможности за проверяване на напредъка на курсистите. Налични са над 20 вида различни тестови въпроси, опции за създаване на въпросници, превръщане на различни обекти в интеракции и др.

Ако вече разполагате с курсовете, изработени с Articulate Storyline, Articulate Studio ’09/’13 или PowerPoint те лесно могат да бъдат импортирани и дообогатени от нашите специалисти.

Създадените с Articulate Storyline електронни обучения могат да се използват с всяка система за дистанционно обучение, отговаряща на стандартите SCORM и AICC, както и с различни видове устройства – десктоп и мобилни.

Ако искате да видите как изглежда едно примерно обучение, изработено с Articulate Storyline, изгледайте поместените по-долу видеа:

 

Съдържанието и дизайнът на тези обучения са изработени от специалистите на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД.

Каква е цената за изработка на електронно обучение по поръчка?

Не можем да дадем еднозначен отговор на този въпрос - в зависимост от нуждите, целите и обема съдържание, цената за изработка на електронния курс по поръчка може да варира в широки граници.

Брой и обем работа върху графичните и мултимедийните елементи:

Колко графики и видеа ще предостави клиентът, ще има ли нужда да бъдат редактирани, ще се създават ли нови и т.н.

Ниво на интерактивност:

Интерактивността определя степента на взаимодействие на потребителя с обучението. По-големите нива на интерактивност водят до нуждата да се отдели повече време за създаване на обучението - което, съответно, рефлектира върху крайната цена.

Проектиране:

Времето и средствата за проектиране на електронното обучение са третият ключов фактор, който трябва да предвидите, когато определяте бюджета си. Колкото по-обемно е едно обучение, толкова повече ресурси ще изисква изработката му.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свържете се с насПовече...

Свързани статии