+359 2 850 53 64

Копирайтинг услуги

Създаване на рекламни текстове и статии от професионален копирайтър

Копирайтинг, най-общо казано, е процесът по създаване на рекламни текстове – текстове, чиято основна цел е да популяризират дадена марка или да накарат читателите да извършат желаното от марката действие.

Копирайтингът трябва да бъде основен компонент от маркетинговата стратегия на всеки един бизнес, тъй като той обединява отделните елементи – дизайн, SEO, PR и др.. С помощта на правилните думи, Вашите идеи и предложения могат да се харесат на голям брой хора, които впоследствие да се превърнат във Ваши последователи и дори клиенти.

Копирайтинг услугите и писането на статии, които предлагаме, са разнообразни и отговарят на нуждите на различни видове бизнес.

Копирайтинг за уеб

Независимо от това дали имате уеб сайт или онлайн магазин, нашите копирайтъри могат да Ви помогнат в писане на текстове. Те ще проучат бизнеса Ви, предлаганите от Вас продукти и услуги, ще анализират целевата Ви аудитория и конкурентите, ще подберат най-релевантните ключови думи и ще напишат интересни, полезни и лесно четими текстове. Можем да напишем продуктовите Ви статии, страницата „За нас“, текстът за Вашите промоции и др., така че читателите да бъдат заинтригувани и да предпочетат Вашия бранд. Нашите копирайтъри пишат статиите си както за потребителите, така и за търсачките. Водят се от правилото, че ключовите думи трябва да присъстват на определени места в съдържанието (заглавия, под-заглавия, мета описания, текстът), но без това да се отразява негативно на естественото звучене и полезния смисъл.

Писане на статии

Разполагаме и със специалисти-копирайтъри с опит в писането на различни видове статии - статии за личен блог, статии за фирмен блог, новини и др. Блогът или секцията с новините са отличен начин да предлагате на интернет потребителите качествено съдържание, както и редовно да попълвате сайта си с ново съдържание. При писането на статии, копирайтърът се води от препоръките на търсачките, както и от интересите на потребителите.

Рекламен копирайтинг и копирайтинг за социални мрежи

За да достигне Вашият бизнес до повече хора, е препоръчително да използвате всички възможни и подходящи за Вас рекламни канали - платена реклама в Google, реклама в социалните мрежи, сайтове за публикуване на ПР сайтове, банери и др. Нашите копирайтъри имат опит и в тази сфера. Те ще намерят правилния тон, ще се съобразят с изискванията на избраното от Вас рекламно средство и ще напишат текст, който да доведе до печалба за Вашия бизнес.

Редактиране на текст, пренаписване на текст

Ако вече разполагате с написан текст, но не сте доволни от неговото звучене, можете да ни го изпратите и ние ще поправим грешките. Независимо дали са граматически, стилистически или пунктуационни, копирайтърите ни ще го редактират, така че той да бъде полезен както на Вас, така и на потребителите.

Превод на текстове от английски на български и обратно

Освен писане на статии и текстове и различни услуги в сферата на копирайтинга, ние предлагаме и преводачески услуги. Преводите, които правим са от български на английски език и обратно.

Проверка за уникалност на съдържанието

За да не бъде наказан Вашият сайт или онлайн магазин от търсачките, съдържанието, което е поместено на него, трябва да бъде уникално. След като напише своя текст, копирайтърът го проверява за уникалност и до клиента достига провереният продукт.

Абонаментни копирайтинг услуги

На тези от Вас, които искат да се възползват от нашите услуги на месечна база, можем да предложим абонамент и отстъпка за написване на текст.

Защо да изберете нас?

Копирайтърите на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД, са професионалисти. Техните текстове и статии за написани грамотно, „леко“ и съдържат полезна за потребителите информация. Проектите винаги се изпълняват в срок и съобразно индивидуалните нужди на клиента.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свържете се с насПовече...

Свързани статии