+359 2 850 53 64

Безплатни теми за PowerPoint

За една по-атрактивна и уникална презентация

Презентациите са често използвано средство за представяне на информация с цел демонстрация или убеждение.

И в двата случая, основната им цел е да задържат вниманието на аудиторията. За целта, те трябва да я впечатлят със своя дизайн. Разбира се, за да бъде изработена уникална и атрактивна тема за презентация са нужни доста усилия и време, а както предполагаме, когато започнат да подготвят презентацията си, повечето от Вас най-вероятно предпочитат да се концентрират върху текста и негово представяне пред публиката, а не върху визуалното му оформление.

Ако желанието Ви е да се усъвършенствате и да изготвяте изцяло самостоятелно презентациите си, то курсът “Microsoft PowerPoint първо и второ ниво” е точно за вас. 

Екипът на НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД Ви предоставя напълно безплатно шест теми (шаблона) за PowerPoint. Те са подходящи както за дистанционно, така и за присъствено представяне на информация.  

1. Темата за PowerPoint Orange Black е подходящa за създаване на дълги текстови полета. Към всеки слайд можете да добавяте подзаглавие и към всеки обект можете да добавяте кратко описание. Дизайнът е с контрастиращи ярки цветове. Темплейтът е подходящ за материали за самообучение – например, от записани видео уроци.

2. Темата за PowerPoint Gray Frame е изработена, като картина в рамка, в която можете да поставяте съдържанието на Вашата презентация. Разполагате с възможността за поставяне на съдържанието в единична или двойна рамка, както и за смислово отделяне на съдържанието на един и същ слайд. Този шаблон за PowerPoint е подходящ за направата на бизнес презентации.

3. В шаблона за PowerPoint Gray Numbers, можете да добавяте номер на темата, на която е посветен всеки слайд. Композицията на слайдовете съдържа както плътни цветови полета, така и градиенти на фона и другите елементи от композицията. В този темплейт не се залага на цветовите тоналности, а на сивите тонове, което го прави подходящ за презентации на PowerPoint с множество цветни елементи – диаграми, изображения и др.

4. Дизайнът на шаблона Blue Arrow е изграден по начин, който ще Ви помогне да подчертаете изображенията и другите обекти във Вашата презентация. Текстовите полета можете да разположите в тънката издължена линия, като това ще придаде елегантен и минималистичен вид на съдържанието. Темата за презентацията е подходящa за изработка на образователни презентации, с акцент на добавените обекти (диаграми, изображения) и на текстовото съдържание.

5. В дизайна на темата за PowerPoint презентация Indigo Arrow се залага на различните тоналности на един цвят, за да се избегне цветовият контраст. Акцентира се на подчертаване на връзката между слайдовете.Заглавията в темплейта са отделени от съдържанието, за да се подчертае позицията на двата елемента. Можете да използвате шаблона за създаване на артистични презентации на PowerPoint.

6. PowerPoint темата Indigo Frame предлага разнообразие от видове слайдове, които можете да създадете. Можете да избирате между дизайн със съдържание в рамка или само с цветна лента. Залага се на контраста, на светлинната тоналност на лилавия и белия цвят. Изображенията, които искате да вложите във Вашия шаблон за PowerPoint, ще бъдат оградени с плътна рамка, за да се подчертае цялостния дизайн. Презентациите, които можете да създавате с този темплейт, могат да бъдат с разнообразни видове съдържание, според видовете слайдове, които решите да използвате.

Ние от НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД, предлагаме курсове за разширяване и обогатяване на знанията и уменията за работа с Microsoft PowerPoint - за начинаещи и за напреднали- гарантираме Ви, че след преминаването им, ще можете сами да изработвате своите теми. 

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или чрез контакт формата долу.

Създаване на електронни обучения - интерактивност и достъпност Повече...