+359 2 850 53 64

Търси се...фирма за изработка на онлайн магазини

В чии ръце да поверите бъдещето на Вашия бизнес?

Електронната търговия е сфера, която се развива с голяма бързина. Както с всичко друго, което е станало силна необходимост, и тук, възможностите непрекъснато нарастват

Последните години, със сигурност, могат да бъдат определени като „златната ера” на платформите за онлайн търговия, като една от най-популярните сред тях е Магенто (Magento).

С увеличаването на изискванията на бизнеса, нарасна и търсенето на програмисти, които могат да работят с Магенто (Magento). Компаниите са в надпревара и се стремят да предлагат на своите клиенти нещо повече, нещо различно. Персонализирането и разработването на нови функционалности и разширения за платформата се превърна в пазарно изискване.

За да наемете Магенто (Magento) програмисти, които да разработят за Вашия онлайн магазин даден модул или опция, е важно да сте наясно с това какви качества са нужни за целта. На пазара, включително и в България, могат да бъдат открити доста компании, които предлагат подобни услуги, но как да разберете коя е най-подходяща за Вашите нужди? Как да ги разграничите и да изберете тази, която притежава необходимия опит и достатъчно добре познава системата, за да Ви осигури желаната персонализация?

В следващите редове сме изброили някои от основите характеристики, на които трябва да обърнете внимание – уверете се, че сте ги разбрали добре, преди да поверите бъдещето на бизнеса си в нечии ръце.

Комбинация от творчество и технологични познания

Разработването на онлайн магазин с помощта на Магенто (Magento) изисква отлична комбинация от творчество и технологични познания. Обикновената способност за представяне на нови и интересни функционалности не е достатъчна. Ако искате онлайн магазинът Ви да пожъне успех, трябва да наемете опитни специалисти, които ще могат да превърнат мечтите Ви в реалност.

Качество!

Като започнете своето проучване, най-вероятно, ще се попаднете на компании, които предлагат изработване на онлайн магазин с Магенто (Magento) на много ниски цени. Но не бива да се подвеждате – не оставяйте парите да бъдат водещият фактор! Вместо това, помолете представителите на фирмата да Ви осигурят портфолио с предишните си проекти и внимателно преценете тяхното качество!

Модерни технологии и устойчивост

Устойчивите във времето решения за електронна търговия са тези, които са направени с помощта на най-модерните технологии и с мисъл за бъдещето. Уверете се, че компанията, която сте избрали ще Ви осигури гъвкав продукт. Не трябва да бъдете обвързани с едно единствено решение за цял живот – решение, което не може да бъде променяно или подобрявано с напредъка на технологиите!

Междуличностни умения

Това е един от най-важните фактори, върху които трябва да помислите. Изберете фирма, която регулярно ще Ви представя доклади, ще Ви показва как се развива проекта; фирма, която може да изпълни решения, съгласно променящите се бизнес възможности.

Постоянната комуникация е задължително условие

В заключение, ще обобщим: За да получите това, което искате, трябва внимателно да проучите хората, с които ще работите! Изберете тази компания, която притежава нужните умения, познания и подходящ подход!

Източник: blog.ecomextension.com.

Изработка на онлайн магазин с Магенто или (Magento 1 & 2)Повече...

Свързани статии