+359 2 850 53 64

Наградени са най-добрите създатели на игровизация за 2019г.

ТОП 20 в сферата на игровизацията от e-Learning Industry

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕОД са оценени от специалистите на e-Learning Industry, въз основа на строги критерии.

Лидерите в общността на електронните обучения, е-learning Industry, създадоха списък за най-добрите доставчици на игровизация. Фокусирани върху престижа, влиянието, активността и иновациите, които предлагат оценяваните кадидати, е-learning Industry се спряха върху 20-те най-добри сред тях.

„Следващите 20 компании са сред най-добрите изпълнители, които правят всичко възможно по отношение на съдържанието, което предоставят.

Те влагат много грижи в непрекъснатото си развитие и предлагат своя богат опит в сферата на игровизацията.“

Щастливи сме да Ви съобщим, че НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД, е сред избраните специалисти в класацията!

Оценяването е извършено според няколко основни критерии. Те включват:

  • Качество на услугите за игровизация;
  • Мнението на клиентите;
  • Опит в изработката на електронни обучения;
  • Специализация в областта на игровизацията;
  • Иновации в индустрията на игровизацията;
  • Социална отговорност;
  • Характеристики и възможности в сферата на игровизациятa.

e-Learning Indrustry предоставя на НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД специален бадж, който е важно отличие за услугите на компанията. С гордост ще носим това доказателство за качеството и удовлетвореността, които предоставяме на клиентите си.

Какво е игровизация?

В днешния забързан и преизпълнен с информация свят, задържането на вниманието и концентрацията на обучаемите става все по-трудна задача. Нуждата от по-атрактивен и интригуващ начин за предоставяне на учебния материал, нараства. Ето защо, на помощ идва игровизацията - иновативен обучителен метод, чрез който запомнянето на преподаваната информация е по-лесно и по-забавно.

Превърнете електронните си обучения във вълнуващо преживяване за Вашите курсисти! НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД има богат опит в сферата на игровизацията. Ние създаваме виртуални, полу-виртуални и реални игри, чрез които обучаемите ще постигнат по-дългосрочни и ефективни резултати в усвояването на учебния материал.