+359 2 850 53 64

Онлайн курс Лидерски умения и как да станете лидерът, който побеждава

Електронно обучение Лидерски умения

Електронното обучение Лидерски умения ще Ви помогне да развиете своя екип, да развиете своята емоционална интелигентност, да изберете тийм билдинг игри, да се научите от съвременните лидери на техните похвати в лидерството.

Развитието на екипа е най-високото призвание за всеки един лидер. Успехът на лидера се определя от успеха на хората около него.

Настоящото обучение е продължение на курса “Основи на лидерството”, който създадохме за Вас. Запознати ли сте с основите на лидерството и с това как да създадете Ваш собствен лидерски стил? Притежавате ли качества за планиране и организиране, ръководене и комуникация? Ако отговорът е да, тогава това обучение е специално за Вас. Ще научите много и полезна информация за това:

• Как един лидер може да развие своя екип?

• Какво представлява емоционалната интелигентност в контекста на лидерството?

• Как да изберете най-подходящите за Вашия екип тийм билдинг игри?

• Примери за съвременни лидери, какво са постигнали и как?

 

 

Искате ли да бъдете страхотни лидери?

Страхотните лидери създават подходяща среда за развитие. Страхотните лидери вярват в екипа си и това усещане създава среда за успехи. Най-добрият начин да спечелите и задържите лоялността на хората си е като показвате интерес и загриженост към тях.

Като развивате социалните си умения, ще бъдете човек, с когото е лесно да се разговаря, хората ще се научат да споделят с Вас, да разчитат на Вас, а това автоматично ще подсили харизмата и атрактивността Ви. Как да бъдете лидер с емоционална интелигентност? Терминът „социални умения“ се отнася за уменията, нужни Ви, за да повлияете по правилния начин на чуждите емоции. Това може да звучи, като манипулация, но не е така. Ако се усмихнете на някого и той Ви се усмихне в отговор, това манипулация ли е? 

Зад Вашето решение да изберете дадена дейност като лидер, трябва да стои цел - например, подобряване на уменията за разрешаване на проблеми или подсилване на креативното мислене. Част от това обучение включва кои са въпросите, върху които трябва да помислите, когато организирате Вашия следващ тийм билдинг, като в допълнение ще предложим 3 игри, адресиращи 3 от най-често срещаните проблеми в корпоративните екипи.

За да бъдете ефективен лидер, трябва да разбирате как собствените Ви емоции и действия се отразяват на хората около Вас. Колкото по-добри са взаимоотношенията Ви с останалите, толкова по-успешна ще бъде работата Ви.

Лидерски умения

Съдържание

Модул 1. Развитие на екипа

Модул 2. Емоционална интелигентност в лидерството

Модул 3. Как да изберете тийм билдинг игри и примерни игри?

Модул 4. Примери за съвременни лидери, какво са постигнали и как?

Обучението включва:

Теоретична част: 4 модула. Теорията се състои от интерактивни графики, таблици, текстови файлове които ще трябва да изтеглите, Казуси, Примери, Задачи.

Бонус тема Мениджърски умения и изкуството да се управлява - Всичко, което трябва да знаете за уменията на мениджъра и ефектифните методи за тяхното прилагане. Уменията, заради които ставате мениджъри!

Преминавайки лекционния материал, ще имате възможност да решите междинни тестове и тестове за самооценка. Тези тестове няма да влияят на финалната оценка от курса. Те са предназначени да затвърдите знанията си и да определите нивото си на емоционална интелигентност и мотивацията Ви да бъдете лидер.

Финалният тест определя успешното преминаване на курса. Необходими са Ви определен брой точки за да преминете теста. Можете да преминете междинните тестове, тестовете за самооценка и финалния тест неограничен брой пъти.

Обучението съдържа общо 102 слайда, в коио се включват и подслайдове, през които ще трябва да преминете.

Кратък видео откъс от обучението Лидерски умения:

 

Свързани статии