+359 2 850 53 64

Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп ЕАД

Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп ЕАД въведе LMS

Дигитализацията в Булстрад Живот ЕАД намира израз при въвеждането на платформа за дистанционно онлайн обучение.

Булстрад Живот ЕАД има зад гърба си 20 години успешен опит в предлагането на услуги в сфрерата на животозастраховането не само за индивидуални, но и за корпоративни клиенти. Дружеството има на разположение собствена мрежа от агенции и офиси в цяла България и предлага разнообразие от пакети – спестовни програми, рискови покрития, застрахователни покрития за клиентите на финансови институции, здравна защита и грижа, застраховки за пътуване в чужбина и др.

В отговор на належащата нужда от по-качествена здравна грижа и по-лесен достъп до медицинско обслужване, през 2013 г. компанията поставя началото на своята здравна дейност. Днес Булстрад Живот ЕАД заема челна позиция на здравноосигурителния пазар. Приблизително 40 000 клиенти получават денонощно здравно обслужване от най-високо качество.

Подходът към потребителите е водещ фактор в сферата на животозастраховането. Ето защо, той е едно от основните предизвикателства, с които компанията се сблъсква в опита си да изгради стабилно доверие със своите клиенти. Чрез обучаването на своите служители, Булстрад Живот ЕАД осигурява компетентността и адекватността, които са от решаващо значение за успеха на дружеството.

Иновациите са важен елемент, който допринася за ефективността на застраховката, и улесняват клиентите, осигурявайки им по-голямо удобство. С въвеждането на облачната CRM система Salesforce.com, компанията изгражда по-стабилна връзка със своите потребители. Тя има достъп до цялата необходима информация, благодарение на специалната телефонна централа и само с едно позвъняване от страна на клиента получава всички негови лични и медицински данни.

„За нас е важно да сме компетентни. Затова искаме да знаем всичко за всеки наш клиент, за да сме готови да реагираме професионално, когато той ни потърси“.

Бързина, усещане за лично внимание, приоритизация, проследимост и двупосочно обслужване – Булстрад Живот ЕАД знае какво да осигури на своите потребители, когато те имат най-голяма нужда от помощ.

Компанията предлага специално мобилно приложение - B-Assist. Чрез него регистрираните могат да подават онлайн заявки за записване на час за преглед. Обработването е бързо, а потвърдените часове се синхронизират с личен календар. Осигурява се и дискретност, в случай че човекът се намира на неподходящо място и не може да обясни на всеослушание своя здравословен проблем.

Булстрад Живот ЕАД подкрепя социални проекти, свързани с деца и младежи в неравностойно положение.

Когато става дума за животозастраховане, не трябва да се правят компромиси. НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД осигурява на Булстрад Живот платформатa за дистанционно обучение Илиас. Тя представлява мощен и гъвкав инструмент за е-Learning и сътрудничество. Нейният многофункционален интерфейс допълнително гарантира качеството на потребителското изживяване.

Свързани статии