+359 2 850 53 64

Еконт - транспортно-логистични услуги от най-високо качество

Доставка, инсталация и обучение за работа с платформа за дистанционно обучение ILIAS в дейността на една от водещите български куриерски компании - Еконт Експрес ООД.

Транспортно-логистичната компания Еконт е създадена през 1993 год. в град Русе и е първата, която допринася за признаването на професията „куриер“ в страната. Освен в България, нейните услуги се предлагат в Гърция и Румъния. Нейната дейност обхваща както индивидуални, така и бизнес клиенти. Към днешна дата Еконт има на разположение над 550 офиса, а екипът й наброява повече от 3300 служители. Голям брой са интернет търговците, които работят с фирмата, а средното тегло на пратките, които се изпращат всеки ден, е 239 тона.

Услугите, които Еконт Експрес ООД предлага, са:

Куриерски - те включват експресно изпращане на пратки и документи до всяка точка на България, с опция за наложен платеж, обратна разписка, превоз с хладилна чанта и др.
Пощенски - възможност за изпращане на препоръчани, непрепоръчани пощенски пратки и писма, които пристигат до получателя си още на следващия работен ден.
Карго - изпращане на по-обемни пратки с нестандартни размери, чието тегло достига до 10 тона.
Международни услуги - изградена е мрежа извън страната и едни от най-големите международни компании, каквито са SportsDirect и H&M, доставят пратките си до България, Гърция и Румъния чрез Еконт.

За да направи своите услуги още по-достъпни и удобни, Еконт създаде ЕКОНТОМАТ, с която целият процес е още по-лесен.

Уважение, сплотеност, стремеж към постигане на съвършенство, иновативност и решителност - Еконт Експрес ООД държи на своите ценности в името на своите клиенти и тяхната удовлетвореност.

Вярваме, че ЗНАНИЕТО е в основата на човешкото развитие.“

Компанията насочва много от своите проекти в посока обогатяване и надграждане на знанията на своите служители и потребители. За тази цел, НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предоставя на Еконт Експрес ООД платформа за дистанционни обучения. Чрез нея, по бърз и лесен начин ще се постигнат ефективни резултати!

 

Свържете се с насПовече...