+359 2 850 53 64

Йелоу 333 АД - платформа за дистанционни обучения

Инсталиране и хостинг на платформа за дистанционно обучение ILIAS – версия 5.1

„Йелоу 333“ АД е таксиметрова компания в основана през 1998 г. в град София. С годините тя се превръща в доказан лидер в предлагането на качествена и комфортна таксиметрова услуга. Постепенно става предпочитана марка за много свои клиенти.

Към днешна дата Yellow taxi притежава над 1300 таксиметрови автомобили, чиято цел е осигуряването на висококачествено и коректно обслужване на своите потребители. За допълнително удобство е въведена и опция за разплащане с пос терминал. Разработено е и мобилно приложение, чрез което поръчката на превоз е още по-лесна.

Екологичните пътувания са основен приоритет на компанията. Все повече електромобили се движат из столицата.

Кол центърът на „Йелоу 333“ АД е с динамична и напрегната среда и поради тази причина има на разположение екип от професионалисти, които са експедитивни и имат високо ниво на комуникация. Преминали през подходящо обучение, служителите работят за развиването и подобряването на компанията и се справят отлично със стресовата ситуация.

За комфорта на своите корпоративни клиенти, „Yellow taxi“ предлага услуга за превоз от аерогари, гари и автогари до избрана точка в София или страната.

Маршутизаторът е още една полезна опция на компанията. Чрез него потребителите могат да определят предварително каква ще бъде цената на техния превоз.

Сред политиките на „Yellow taxi“ са някои основни правила, които важат както за шофьора, така и за пътника, с цел взаимното комфортно пътуване. Това са уважението, грижата за чистотата в автомобила, забраната за пушене и консумирането на храна, съобразяването с предпочитанието за музика на клиента.

„Йелоу 333“ АД се отнася отговорно към безопасността на движение. Тя насърчава всеки, който е забелязал нередност в поведението на шофьор, незабавно да сигнализира.

Компанията има грижата и да пази забравени вещи за определен срок от време. Клиентите могат да намерят подробна информация на официалния ѝ сайт.

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предоставя платформа за дистанционно обучение ILIAS на таксиметровата компания „Йелоу 333“ АД.