+359 2 850 53 64

НИТ предостави на Тех-ко ООД платформа за дистанционни обучения

Тех-ко ООД използва за своите дистанционни обучения електронната платформа ILIAS от НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД.

Създадената през 1994 г. Тех-ко ООД е сред водещите доставчици на резервни части и смазочни материали за мотори, леки и тежкотоварни автомобили в България. Към настоящия момент компанията има изградена широка мрежа из цялата страна, която се състои от 35 клона, разположени в 23 големи града.

Тех-ко се присъединява към една от водещите международни компании за автомобилно обслужване Temot International, чиято политика е да удовлетворява нуждите на своите клиенти, предоставяйки им висококачествено обслужване и оригинални резервни части.

Услугите, които компанията предлага на своите потребители, включват: доказани доставчици и производители, като Valeo, Delphi, Nissens, Errecom и Mariel, конкурентни цени и промоции, безплатна доставка на място, хартиени и електронни каталози, универсално търсене на специфични артикули.

Като допълнение, Тех-ко осигурява професионална услуга, сързана с голямо разнообразие от части, добавки, консумативи за обслужване и ремонтиране на автоклиматици.

Друга опция, която компанията предлага, са обучения и презентации по темата, които са пригодени както за самостоятелно ползване, така и съвместно с техните доставчици.

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предоставя на Тех-ко ООД електронна платформа за дистанционно обучение – ILIAS. Освен осигуряването на обучаването на служителите - много важен елемент за просперирането на всяка компания, потребителите могат да се възползват от удобството да получат необходимата им информация, без значение къде се намират.

Свързани статии