+359 2 850 53 64

Facebook подобрява качеството на качваните от iPhone снимки

Новата функционалност на социалната мрежа Facebook

Въпреки наличието на толкова много различни социални мрежи, Facebook остава водеща платформа за споделяне на снимки.

За да подобрят потребителското преживяване, от Facebook въведоха нова функционалност, която позволява автоматично повишаване на качеството на качваните от мобилно устройство (iOS и скоро Android) снимки.

Новото предложение на Facebook представлява слайдер с опции за контрол на светлината, сенките и яснотата на снимката. Налична е дори и опция за връщане към първоначалния вид на снимката.

Преди, за да качим снимка от мобилното си устройство в социалната мрежа, трябваше първо да заредим екрана за редактиране и след това или да използваме една не особено качествена опция за изсветляване или някой от налични филтри. Това, както най-вероятно, сами знаете, отнемаше доста време.

С новата си опция, Facebook ни дава възможност да качваме снимките си много по-бързо, т.е. ще можем да ги споделяме веднага след тяхното заснемане и да се върнем към другото си занимание.

Така маркетингът чрез Facebook ще стане по-удобен и ефективен за всеки, който се занимава с това.

Нововъведението на Facebook не бива да ни учудва. Съвсем наскоро от Twitter представиха новия си филтриращ интерфейс, а потребителите на Instagram имат на свое разположение 5 нови филтъра. А в Google+, подобна функционалност е налична от повече от година.

Източници: idownloadblog.com;
techcrunch.com.

 

Свързани статии