+359 2 850 53 64

Онлайн система за обяви

Онлайн система за публикуване на обяви

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага онлайн система за публикуване на обяви.

Бутон брошура

Онлайн система за обяви от НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД - най-доброто място за Вашата обява за работа или покупко-продажба.Обявите могат да са безплатни или платени, в зависимост от предпочитанията на потребителя. 

В системата е налична форма за безплатна регистрация, като в процеса на публикуване на обява, потребителят може да посочи категория, заглавие, описание, снимки и т.н. 

Потребителят може да избира измежду разнообразни категории: Работа, Продажба, Покупки и т.н.

Търсенето се извършва посредством стандартно за целта поле, снабдено с функция за стесняване на обхвата на показаните резултати. 

Нашата система за обяви притежава интуитивен интерфейс - това значително улеснява нейното използване и я прави подходяща дори и за хора без опит с подобни приложения. Сайтове за платени обяви са избрали нашето софтуерно решение. 

Публикуване на обяви в онлайн сайтовете се превръща в ежедневие за много хора. Интуитивната работа с интерфейса е основно изискване към онлайн сайт за обяви.

За да посетите наша система за обяви, кликнете тук.  За да поръчате при нас Вашата система за обяви можете да ни се обадите на тел. +359 2 850 53 64

От нас можете да поръчате също система за дистанционно обучение с класна стая, изработка на онлайн магазин, реклама в google, ФБ реклама

Курсове за обучение по меки умения, изработване на обучения по поръчка, копирайтинг услуги, изработка на уебсайт

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси пишете на e-mail: office@nitbg.com, или използвайте поместената по-долу форма за контакти.

Свържете се с насПовече...

Свързани статии

  • КЪМ СТАТИЯТА Електронна поща
    Електронна поща
    Предлагаме на своите клиенти възможност за създаване на имейл адрес на служителите чрез ползване на иновативен софтуер за…