+359 2 850 53 64

Електронна поща

Създаване на електронна поща за служителите на фирмата

Предлагаме на своите клиенти възможност за създаване на имейл адрес на служителите чрез ползване на иновативен софтуер за бизнес комуникация и ефективен мениджмънт на електронната поща.

Всеки търси да създаде имейл адрес, който да ползва дълго и безпроблено. НО знаем, че безплатното може да излезе скъпо. Досещате се защо, нали? Тогава, защо да използвате gmail.com поща и да плащате доста, ако можете да създадете email поща също толкова сигурна и удобна на собствения Ви домейн.

Какви функции им перфектната електронна поща, услуга за създаване на фирмени имейли на нашите служители, бизнес поща като услуга, която предоставя набор от характеристики, които отговарят на специфичните нужди и изисквания на корпоративните клиенти.  Най-вероятно търсите:

Съвети за създаване на електронни пощи при нова регистрация


Ето няколко ключови характеристики:

 • Професионален външен вид:

  • При създаване на нов имейл, независимо дали са фирмени електронни пощи или собствен имейл адрес, електронната поща трябва да изглежда професионално и да е удобна за работа.
 • Сигурност и конфиденциалност:

  • Елктронния адрес трябва да осигури на електронната поща безопасност, като приложи модерни стратегии за сигурност на имейлите. Трябва да си отговорите на въпроса как да предпазите себе си от спам и как да поддържате поверителността на вашата електронна поща. Уверете се, че вашият имейл осигурява висок стандарт на криптиране на имейл съобщенията, както и защита, осигуряващи поверителност на бизнес данните.
 • Ефективен мениджмънт на електронната поща:

  • Добявяне на допълнителни пощи, увеличаване на използваното пространсво на имейлите. Възможности за организиране, филтриране и търсене на имейли чрез удобен и бърз достъп.
  • Архивиране и възстановяване от архив.
 • Включени мощни инструменти за комуникация:

  • В днешно време електронните пощи се използват освен за комуникация също и за имейл маркетинг и много често за ефективно рекламиране чрез електронна поща. Затова вградени функционалности като CRM, адресна книга, управление на задачи, достъп до споделени файлове за улеснение на вътрешната комуникация, календар и други. Изпращане на големи файлове.
 • Съвместимост и интеграция:

  • Възможност за интеграция с други бизнес приложения и софтуери, което подобрява работата в екип.
 • Управление на контакти:

  • Адресна книга и удобен начин за управление на контактите, които да подпомагат бизнес комуникацията.
 • Лесно администриране:

  • Създаване на имейли, изтриване на електронната поща, управление на дистъпа , достъп до повече от една поща и др. Интуитивен интерфейс за администриране на настройките на електронната поща и управление на потребителите.
 • Надеждност и непрекъсване на работата:

  • Достъпът през Интернет до всики имейли и информационни ресурси, както и и гарантирана надеждност и наличие, предотвратят прекъсвания в работата на бизнеса.
 • Скалруемост:

  • Възможност за лесно разширение и скалиране на услугата, съобразено с растящите нужди на бизнеса. 
 • Онлайн достъпност навсякъде   и по всяко време на електронната поща

  Тези характеристики създават цялостен пакет за управление на електронните пощи, който поддържа бизнеса в ефективната му комуникация и управление на информацията.

Ако искате да създадете имейл на собствен домейн с разширени, удобни характеристики, свържете се с  нас: Представяме ви нашия иновативен софтуер за бизнес комуникация и ефективен мениджмънт на електронната поща и управление на електронни пощи. Разработен за бизнеса, нашият продукт предоставя не само перфектния бизнес имейл адрес, но и интегриран мениджмънт на електронната поща с редица допълнителни функционалности. 

Бизнес имейли ( фирмени имейли )

С нашия софтуер, бизнес имейлите стават лесни и ефективни. Създавайте, изпращайте и получавайте професионални имейли с лекота. Специализираните опции за администриране, търсене и филтриране ви помагат да поддържате перфектен ред във входящите и изходящите имейли.

Мениджмънт на електронната поща

Нашата платформа за управление  на пощи ви дава контрол над всеки аспект на електронната поща. Нещо повече, тя е функционален CRM, в който можете да организирате задачи, събития и срещи, всичко от едно място. С функционалности като филтриране на задачи, управление на календара и добавяне на бележки, вие лесно и ефективно управлявате работния процес.

И нещо повече - имате управление  на файлове, споделени папки, лични папки и др. 

Свържете се с нас да направим демонстрация и да ви направим оферта. Бъдете независими в управлението на вашата бизнес кореспонденция.  

Интуитивност и гъвкавост на софтуера за управление на имейли

Работата с нашия софтуер за управление на имейли е интуитивна и лесна, дори за тези без опит с подобни инструменти. Персонализирайте настройките си, използвайки опциите за конфигуриране, и се насладете на шест основни функционалности: email поща, задачи, календар, бележки, управление на файлове, букмарк и адресна книга.

Съчетавайки перфектно имейли и удобен мениджмънт на електронната поща, нашият софтуер е ключът към ефективност и професионализъм във вашия бизнес - пълен контрол над адресната книга

Освен опции за изпращане и получаване на имейли, нашият софтуер притежава и редица други функционалности – възлагане на задачи, собствен календар, водене на бележки, търсене в цялата поща и др. любими функционалности

Електронната поща може да бъде използвана успешно от малки и средни предприятия, които могат така да имат сигурност и повече функционалност за споделяне на файлове, задачи достъп до ресурси, които ежедневно трябва да обработват и управляват голям брой имейли, вътрешни задачи, срещи, събития и т.н.

Работата с продукта е изключително лесна и интуитивна, което го прави подходящ избор за хора, без опит с подобен вид софтуер. А богатите му и практични функционалности, със сигурност, ще отговорят на високите изисквания и нужди на Вашия бизнес.

Електронната поща разполага с опции за индивидуално конфигуриране на настройките (език, парола, изглед и др.) и началната страница, като в него са налични основни функционалности: E-mail, задачи, календар, бележки, управление на файлове, адресна книга.

По- подробно за софтуер за управление на пощи 

Създаване и управление на имейл за всеки служител в екипа

В този елемент са налични всички нужни функции, свързани с имейл комуникацията: създаване на нов имейл, изтриване на имейл, администриране, опресняване, търсене, отговор, отговор до всички, препращане, печат и 4 кутии: входящи, изходящи, чернови и кошче.

Създаване, възлагане, проследяване на задачи за всеки служител в екипа

В Задачи, можете да организирате и управлявате текущите си задължения, да ги филтрирате по различни критерии, като активни, за следващите 7 дни, просрочени, бъдещи и т.н. , да търсите, да добавяте файлове, връзки и мн.др.

Календар управление на задачи и срещи

Календарът е задължителен елемент от всеки един офис инструмент. Чрез него, Вие ще можете да администрирате настоящите и предстоящите Ви срещи и събития. Интерфейсът е разпределен по седмици, дни, часове, като е налична опция за повикване на списък с въведената информация.

Бележки - кой не иска да си води бележки?

Можете да използвате функцията Бележки за добавяне на лични бележки относно дадена задача, събитие, среща и т.н. В основния изглед на елемента виждате името на бележките, тяхната дата на модифициране и полето за търсене. Към бележките, подобно на задачите, могат да бъдат добавяни файлове и връзки.

Файлове - управление на файловете, папките и йерархия на достъпа

Във файлове, можете да качвате различни по вид файлове – word, excel, pdf и т.н. Чрез тази опция Вие получавате възможност да управлявате най-ценните си документи лесно и ефективно, като са налични опции за разпределяне на файловете – лични, споделени и адресна книга.

Адресна книга създавайте адресни карти за всеки клиент и пртньор, с който работите

В адресната книга можете да добавяте лични контакти, фирмени контакти, да изпращате групови съобщения, да преглеждате и търсите в контактите на отделните адресни книги и мн.др.

Предлагания от нас софтуер за управление на електронни пощи се използва успешно от множество фирми.

Уравление на достъпа до фирмените имейли и другите активи

Софтуера предлага управление на достъпа до фирмените имейли, като може да бъде използвана йерархията и бизнес процесите и логиката в организацията за достъп до важните информационни ресурси.

Искате ли ДЕМОНСТРАЦИЯ на нашият продукт? Свържете се с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или ни пишете на  формата за контакти.

Свързани статии