+359 2 850 53 64

Електронна поща

Наемане на електронна поща (имейл поща)

НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД предлага на своите клиенти възможност за наемане на електронна поща (имейл поща).

Освен опции за изпращане и получаване на имейли, нашият софтуер притежава и редица други функционалности – задачи, календар, бележки и др.

Електронната поща може да бъде използвана успешно от различни видове фирми и институции, които ежедневно трябва да обработват и управляват голям брой имейли, вътрешни задачи, срещи, събития и т.н.

Работата с продукта е изключително лесна и интуитивна, което го прави подходящ избор за хора, без опит с подобен вид софтуер. А богатите му и практични функционалности, със сигурност, ще отговорят на високите изисквания и нужди на Вашия бизнес.

Електронната поща разполага с опции за индивидуално конфигуриране на настройките (език, парола, изглед и др.) и началната страница, като в него са налични 6 основни функционалности: E-mail, Задачи, Календар, Бележки, Файлове, Адресна книга.

 

Имейл

В този елемент са налични всички нужни функции, свързани с имейл комуникацията: създаване на нов имейл, изтриване на имейл, администриране, опресняване, търсене, отговор, отговор до всички, препращане, печат и 4 кутии: входящи, изходящи, чернови и кошче.

Задачи

В Задачи, можете да организирате и управлявате текущите си задължения, да ги филтрирате по различни критерии, като активни, за следващите 7 дни, просрочени, бъдещи и т.н. , да търсите, да добавяте файлове, връзки и мн.др.

Календар

Календарът е задължителен елемент от всеки един офис инструмент. Чрез него, Вие ще можете да администрирате настоящите и предстоящите Ви срещи и събития. Интерфейсът е разпределен по седмици, дни, часове, като е налична опция за повикване на списък с въведената информация.

Бележки

Можете да използвате функцията Бележки за добавяне на лични бележки относно дадена задача, събитие, среща и т.н. В основния изглед на елемента виждате името на бележките, тяхната дата на модифициране и полето за търсене. Към бележките, подобно на задачите, могат да бъдат добавяни файлове и връзки.

Файлове

Във Файлове, можете да качвате различни по вид файлове – word, excel, pdf и т.н. Чрез тази опция Вие получавате възможност да управлявате най-ценните си документи лесно и ефективно, като са налични опции за разпределяне на файловете – лични, споделени и адресна книга.

Адресна книга

В Адресната книга можете да добавяте лични контакти, фирмени контакти, да изпращате групови съобщения, да преглеждате и търсите в контактите на отделните адресни книги и мн.др.

Предлаганата от нас електронна поща се използва успешно от множество фирми, включително и чуждестранни. Сред тях можем да отбележим най-старият лондонски магазин за художествени материали - Cornelissen, производителят и доставчик на материали за художници - C Roberson & Co Ltd и съществуващият най-отдавна доставчик на текстил за художници и артисти – Russell and Chapple.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.

Свързани статии

 • КЪМ СТАТИЯТА Системи за дистанционно обучение и електронни обучения
  Системи за дистанционно обучение и електронни обучения
  НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага на своите клиенти най-качествените в световен мащаб софтуерни системи за дистанционно…
 • КЪМ СТАТИЯТА Маркетинг в социални мрежи. Facebook реклама
  Маркетинг в социални мрежи. Facebook реклама
  За да задоволи нарастващите нужди на своите клиенти и за да им гарантира един по-успешен бизнес, фирма НИТ – Нови Интернет…
 • КЪМ СТАТИЯТА Изработка на онлайн магазин
  Изработка на онлайн магазин
  Ако искате да разширите обхвата на бизнеса си и да печелите повече, трябва да си направите онлайн магазин. Магенто (Magento…